2011. november 6.

A rögtönzések producere, Kapitány Iván

Kapitány Iván producer, a Viasat3-on futó Beugró Plusz sikerén felbuzdulva újabb improvizációra is épülő műsor gyártásába kezdett, amely az m1-en látható Mindenből egy van címmel.

 

A kivanA recept, úgy tűnik bevált: végy néhány remek színészt és dobd őket mély vízbe. Hidd el, megoldják!
A Beugró Plusz őszi szezonjának tematikus adásai új kihívás elé állították a szereplőket, hiszen az évad tizenkét epizódja mindig egy adott fogalom köré rendeződik. Így a művészeknek slágfertignek kell lenni olyan témákban is, amelyek esetleg nem fekszenek számukra. Így járt Pokorny Lia legutóbb a katonasággal, partnerei legnagyobb derültségére. 
„Furcsa, de a rögtönzést is lehet rutinként művelni” – állítja Kapitány Iván, aki ezért elképzelhetetlennek tartja a műsort folyamatos megújulás nélkül, hiszen minden új csavar élvezhetőbbé teszi a játékot a nézők számára. Így született meg a Mindenből egy van ötlete is: rögtönzés állandó díszletben kellékekkel, ám ezúttal egy előre megírt alapszituációból kiindulva improvizálnak a színészek olyan instrukciók alapján, amelyeket a színpadon hallanak először. Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter, akik a való életben is házastársak, itt egy válófélben lévő párt alakítanak, akik közös üzlethelységen osztoznak, vagyis inkább marakodnak. Csatáikhoz néhány nagyszerű ifjú tehetség asszisztál rokonok, barátok, munkatársak szerepében, de feltűnik például Scherer Péter is a férj testvéreként.

 

kivan_mev

 

„A Beugró komplex, kerek színházi élményt nyújt a felvételen résztvevő nézők számára is, míg a Mindenből egy van közelebb áll a klasszikus tévéjáték műfajához, amelyet most történetesen színházban veszünk fel, nézők előtt. Az azonnali reakciók miatt számunkra nagyon fontos közönség előtt dolgozni, hiszen segít a végeredmény összeállításában, hogy min nevetnek leginkább.” – mesélte Kapitány Iván, aki komolyan veszi a játékot. „A tévézés, filmezés azt jelenti, hogy királyosdit, cowboyosdit, katonásdit játszunk felnőttként is, de vallom, ha ezt fogcsikorgatva tesszük, inkább hagyjuk a csudába. A játék öröme a lényeg!”

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.