Hírek

Ismét Beugró+ minden szerda este 20h, Neo FM

jra indul a Beugró+ minden szerda este 20h, Neo FMA NeoFM és a Beugró megállapodása nyomán egész 2010-ben hallgatható szerda esténként a Beugró+! Vicces sziutációk, meglepő kérdések, régi és új ismerősök - élőben az éteren keresztül.

megnézem2010. január 20.

Beugró Live Party

Beugró Live Party

Beugró Klub és Beugró Live Party 2009. december 27-én a Corvintetőn.

megnézem2009. december 15.

Idei évad utolsó adása

Idei évad utolsó adása

Idei évad utolsó adása a Cool TV-n.

megnézem2009. december 14.

50. Beugró

50. Beugró

2009.11.27. Cool TV

megnézem2009. november 23.

Beugró+ szerda este 20h, Neo FM

Beugró+ szerda este 20h, Neo FM

Szerda esténként (december végéig) a Beugró rádió műsorral is jelentkezik - egyelőre kísérleti jelleggel. A Neo FM-n este 8 és 10 között hallható adásokat Novák Péter vezeti, minden alkalommal a Beugró egy-egy színészével együtt.

megnézem2009. november 22.

Beugró pótszilveszter a Centrál Színházban

BEUGRÓ pótszilveszter! Az előadások időpontja: 2010. január 6 és 7 - 19 óra. Erról az előadásról nem készül televíziós felvétel!

megnézem2009. november 16.

Pokorny Lia legszívesebben háztartásbeli lenne

Pokorny Lia legszívesebben háztartásbeli lenne

A színésznőt az a Beugró tette közismertté, amit a televíziós csatornák ész nélkül pakolgattak jobbról meg balra, végül úgy néz ki, most a Cool Tv fogja rendszeresen sugározni. Pokorny Lia mielőtt színész lett, könyökvédőt árult Pozsonyban, a győri strandon műanyag edényeket és a piacon ruhaneműket. A színésznő szerint ami fájdalmat okoz, az valószínűleg a saját útjára tereli az embert.

megnézem2009. október 26.

Már DVD-ről is beugrik a négyes

Négy színész, egy műsorvezető – ők annak a műsornak a résztvevői, amely ugyan az idők folyamán csatornáról csatornára került, a nézői mégis hűen követték bárhová. Három férfi és egy nő, akik improvizációs játékukkal egyaránt lekötik a férfiak és a nők, az idősek és a fiatalok figyelmét – üljenek azok akár otthon a tévé előtt, akár a Balaton partján, egy népszerű strandon.

megnézem2009. október 26.

Beugró a jóság útjába

Hol máshol is találkozhatott volna a kiváló magyar színművész a jóság skót kövével, mint a magyar Broadwayként ismert Nagymező utcában. Kálloy Molnár Pétert mostanában körülveszi a jóság szelleme: hamarosan megjelenik második nagylemeze, felesége pedig második gyermeküket várja.

megnézem2009. október 20.

A Beugró végre DVD-n

A Beugró végre DVD-n

Megjelent a Beugró DVD, mely a teljes 2008-as őszi évadot, kimaradt jeleneteket és a pilot adást tartalmazza. Humoros, szatirikus alaphelyzeteken alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora, mely ötvözi a humor, a kabaré ás a színházi kultúra világát, létrehozva így egy igényes szórakoztatóműsort.

megnézem2009. október 19.

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.