Hírek

Beugró: premier, felkészülés nélkül

Beugró: premier, felkészülés nélkül

Az improvizációra épülő műsor már két éve fut, és most új helyen kezdődik az új évad.

megnézem2009. október 16.

Csatornát váltott a Beugró

Csatornát váltott a Beugró

jra indul a Beugró! A sokak által oly kedvelt műsorban mától a Cool Tv-n improvizálnak kedvenc színészeink. Novák Péter (39), a műsor házigazdája lapunknak elárulta: a változás megkövetelte az átalakulást.

megnézem2009. október 16.

Októbertől a Cool TV-n a Beugró!

Visszatér a kultikussá vált improvizáló show, a Beugró. Október 16-tól minden héten pénteken este a Cool TV műsorán lesz látható a műsorvezető Novák Péter, a négy színész: Rudolf Péter, Pokorny Lia, Szabő Győző és Kálloy Molnár Péter! A rövid idő alatt hatalmas népszerűségre szert tevő műsor készítője, a Filmservice és a Cool TV üzemeltetője, az IKO Romania Srl. vezetői így nyilatkoztak a

megnézem2009. szeptember 28.

A Cool-ra kerül a Beugró

2009. október 16-tól péntek esténként látható a Cool TV műsorán a Beugró, miután megállapodott egymással a műsort készítő Filmservice és a csatornát üzemeltető IKO Romania. A műsorvezető továbbra is Novák Péter, a négy színész pedig Rudolf Péter, Pokorny Lia, Szabó Győző és Kálloy Molnár Péter lesz.

megnézem2009. szeptember 24.

Megtalálta helyét a Beugró!

Megtalálta helyét a Beugró!

sszel újra felhangzik a képernyőkön az ismert szlogen: „Felkészültek? Mert mi nem!” A műsorvezető Novák Péter, és a négy színész: Rudolf Péter, Pokorny Lia, Szabó Győző és Kálloy Molnár Péter személye változatlan, de október 16-tól nem a köztévén, hanem a Cool TV-n lesz látható a kultikussá vált improvizáló show.

megnézem2009. szeptember 23.

Új hazát talált a Beugró

Új hazát talált a Beugró

A Centrál Színház programjai közt bogarászva kiderül, hogy szeptember 28-án, azaz jövő hétfőn már lesz Beugró, nyilvános felvétel a kisszínpadon. Õsszel többször is fellép a négyes csapat, de már az október 27-i felvételre sem lehet jegyet kapni, azaz elkapkodták a belépőket: a produkció sikeres, mert reklám sem kell neki.

megnézem2009. szeptember 23.

Új adón a Beugró!

Új adón a Beugró!

Visszatér a kultikussá vált improvizáló show, a Beugró. Október 16-tól minden héten pénteken este a Cool TV műsorán lesz látható a műsorvezető Novák Péter, a négy színész: Rudolf Péter, Pokorny Lia, Szabő Győző és Kálloy Molnár Péter! A rövid idő alatt hatalmas népszerűségre szert tevő műsor készítője, a Filmservice és a Cool TV üzemeltetője, az IKO Romania Srl. vezetői így nyilatkoztak a megállapodásról.

megnézem2009. szeptember 23.

Eltűnik a Beugró az MTV-ről is

Eltűnik a Beugró az MTV-ről is

A Beugró egy rokonszenves, tényleg szórakoztató műsorként indult a TV2-n, 2007 szilveszterén. Friss volt és szerethető, azon kevés műsorok egyike, melyen lehetett nevetni - és nem csak ideges, zavart heherészést váltott ki a nézőkből. A titok az eltalált szereplőválogatáson volt, nem véletlen, hogy ma is ugyanaz a kvartett alkotja a csapatot, nem voltak tagcserék, legfeljebb néha érkezett egy-egy vendégművész.

megnézem2009. augusztus 25.

Beugró a parton: Lia, Győző és a három Péter üdítő csobbanása

A Beugró művészei korán értek a Coke Clubra, és már kezdtünk meglepődni azon, hogy egyből próbálni is kezdtek, de Novák Péter megnyugtatott minket: csak koordinációs kérdésekről esett szó. A játékmester készségesen kalauzolt minket tovább a színpadi improvizáció mestereinek világába.

megnézem2009. augusztus 1.

Rudolf Péter otthoni csatáinak meglett az eredménye!

Rudolf Péter otthoni csatáinak meglett az eredménye!

Pokorny Lia, Rudolf Péter, Szabó Győző, Kálloy Molnár Péter és Novák Péter egy közös ügy mellett fogtak össze. A művészek fontosnak tartják az olvasást, a könyvek szeretetét, s a minap nem kevés összeget ajándékoztak különböző iskoláknak, hogy ezt a célt a diákok körében megvalósíthassák.

megnézem2009. május 27.

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.