Hírek

Most viszont agyoncsókolgathatom! - Pokorny Lia vallomása

Most viszont agyoncsókolgathatom! - Pokorny Lia vallomása

Pokorny Lia szinte repked a boldogságtól, hiszen hamarosan még több időt tölthet öt és fél éves gyermekével, Misivel. A színésznő színházi munkái a nyári szünet miatt egyelőre pihennek, s így családjával egy kis kikapcsolódásra is lesz alkalma.

megnézem2009. május 21.

Pokorny Lia: nem mondanám, hogy ez szerelem

Pokorny Lia: nem mondanám, hogy ez szerelem

Az Új Színházban főszerepeket játszik szinte minden este, a stúdióban fiatalokat tanít, országosan ismertté viszont a képernyő, a Beugró tette Pokorny Liát. Ám ő ugyanazt az életet éli, mint korábban.

megnézem2009. május 19.

Cserhalmi elkapta Rudolf Péter grabancát

Cserhalmi elkapta Rudolf Péter grabancát

Folytatódik a Beugró péntek este az m1-en, most már főműsoridőben, a Híradó után, egy ideje pedig a Comedy Central csatornán is láthatjuk a műsor adásait. Jövő héten a megszokott csapat, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Rudolf Péter és Szabó Győző mellett Cserhalmi György is feltűnik.

megnézem2009. április 24.

Kamarás Iván a Beugróban!

„Rettentően élveztem a Beugrót. Egészen más ez, mint egy színházi szerep, hiszen itt nem tudod, mit fogsz csinálni a következő pillanatban, tehát egyáltalán nem tudsz rá készülni. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan elrepül az idő. Bevallom először kicsit tartottam tőle, miután elmentem megnézni egy előadást, de szerencsére amikor már benne voltam a helyzetben, minden remekül alakult. Ez természetesen köszönhető kiváló kollégáimnak, akiket régóta ismerek, és nagyon nagyra tartom a munkásságukat. Liával egyébként az ő legelső színházi szerepében együtt játszottam, Győzővel évekkel ezelőtt dolgoztunk együtt egy filmben, Rudival azonban még soha nem álltam egy színpadon, ezért különösen örültem a Beugrónak, ami összességében egy hihetetlen jó élmény volt.”

megnézem2009. április 17.

Udvaros Dorottya a Beugróban!

Udvaros Dorottya a Beugróban!

Az improvizáció a színjátszás egyik legnehezebb, ugyanakkor leghálásabb területe. Udvaros akár feszélyezve is érezhette volna magát a már elmúlt két évben öszszeszokott négy színész, Pokorny Lia, Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző mellett, de persze nem így történt. – Olyan vidámnak és szabadnak éreztem magam, mintha újra főiskolás lennék – mondta Udvaros.

megnézem2009. február 13.

Új rögtönzések a Beugróban

Új rögtönzések a Beugróban

A Beugró újabb részekkel jelentkezik péntekenként 22.45-től az m1-en. A csapat a szokásos: Pokorny Lia, Kálloy-Molnár Péter, Rudolf Péter és Szabó Győző - de az improvizálók mellé Udvaros Dorottya is beugrott, a pénteki adásban benne is lesz. A műsor házigazdája Novák Péter, aki több feladat koordinátora is egyben.

megnézem2009. február 12.

Tízórás Beugró-maraton közeleg

Tízórás Beugró-maraton közeleg

Rudolf Péter, Szabó Győző, Kálloy Molnár Péter és Pokorny Lia improvizál majd január 24-én és 25-én a Comedy Centralon, Novák Péter vezényletével, kétszer öt órában. A szereplők az egyes játékok jellegét ismerik, de a konkrét feladatokkal, szerepekkel akkor és ott, a színpadon találkoznak először, tehát valóban rögtönözve kell kitalálniuk, hogyan játsszák tovább a készen kapott alaphelyzeteket, ami csak elsőre tűnik egyszerű feladatnak.

megnézem2009. január 11.

Beugró Szilveszter a Millenárison

A többiek viszont füleljenek bátran: december 31-én 20 órától a Beugró társulata, azaz Rudolf Péter, Szabó Győző, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter , Novák Péter valamint Udvaros Dorottya várják és szórakoztatják a nagyérdeműt.

megnézem2008. december 30.

Beugranak a Szilveszterbe

Beugranak a Szilveszterbe

– A Beugró állandó szereplői élőben improvizálnak szilveszter este a Millenáris Parkban. Az est különlegessége, hogy a színészek főleg a szilveszterrel kapcsolatos feladatokat kapnak. A vidám műsor után sincs vége az esti programnak, a svédasztalos vacsora várja a vendégeket, az éjféli koccintás után pedig Némó és zenekara gondoskodik a jó hangulatról, utánuk pedig lemezlovas szórakoztatja a közönséget – magyarázta Kapitány Iván, a Beugró producere.

megnézem2008. december 30.

Kálloy Molnár Péter: Meglepetés a Beugróban

Kálloy Molnár Péter: Meglepetés a Beugróban

A Beugró stábja különleges programmal készül a szilveszterre, a megszokott előadás mellett svédasztallal és zenés produkcióval várja az érdeklődőket a Millenárison. A vállalkozásról a műsor egyik szereplőjét, Kálloy Molnár Pétert kérdeztük, aki az improvizáció fontosságáról, a Beugró-val szerzett népszerűségről és új verseskötetéről is beszélt az [origo]-nak.

megnézem2008. december 29.

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.