Hírek

Különleges szilveszter este a Beugró szinészeivel

Különleges szilveszter este a Beugró szinészeivel

December 31-én a Millenáris Parkban a Beugró színészei adnak élő műsort az óévbúcsúztató vacsora mellé, sőt, még énekelnek is! A különleges szilveszteri programra bárki jegyet válthat, nem érdemes lemaradni róla!Együtt tölthetjük az óév utolsó estéjét Kálloy Molnár Péterrel, Pokorny Liával, Rudolf Péterrel és Szabó Győzővel, a Millenáris Parkban megrendezésre kerülő Beugró Szilveszteren.

megnézem2008. december 21.

Szabó Győző végigimprovizálta az egész napját

A hétköznapokban számos olyan váratlan helyzet adódik, amikor egyik pillanatról a másikra kell feltalálnunk magunkat. Sokan úgy vélik, napjainkban az élet szinte minden területén szükség lehet rögtönzésre. A köztévén és a Comedy Central csatornán futó Beugró című szórakoztató szituációs játékának nagy sikere van.

megnézem2008. december 2.

Kovács Patrícia a Beugróban!

Kovács Patrícia a Beugróban!

Ismét egy hazai filmsztárral bővül a Beugró stábja ideiglenesen: Fenyő Iván után a következő alkalmi beugró Kovács Patrícia lesz. Végre erősödik a nők aránya is a csapatban, ez újabb, változatosan rögtönzött szituációkra ad lehetőséget.

megnézem2008. november 28.

Szilveszterezzen együtt a Beugró színészeivel!

Szilveszterezzen együtt a Beugró színészeivel!

December 31-én a Millenáris Parkban a Beugró színészei adnak élő műsort az óévbúcsúztató vacsora mellé, sőt, még énekelnek is! A különleges szilveszteri programra bárki jegyet válthat, nem érdemes lemaradni róla!

megnézem2008. november 21.

SAVE BEUGRO

A Save Beugró! mozgalom 2008. május 07-én indult útjára a mikvannak.hu bloggere, _original kezdeményezése nyomán. A mozgalom célja reagálva a TV2 május 6-án tett nyilatkozatára elérni, hogy a TV2 a nézők hatására megváltoztassa döntését, és ne vegye le programjáról a Beugró című műsort. Ennek keretében egy online-petíciót indított, melyet az első 24 órában több, mint 2500 fő írt alá. Jelenleg már 6000 fölött jár az aláírók száma! Az aláírók egyetértenek a kezdeményezéssel, támogatják azt. A támogatók által írt véleményekből kiszűrhető, hogy a Beugró című műsor értéket képvisel, s sokak számára egyet jelent az igényes és színvonalas szórakoztató műsor fogalmával.

megnézem2008. október 13.

Fenyő Iván beugrott a mélyvízbe - túlélte

Fenyő Iván beugrott a mélyvízbe - túlélte

Fenyő Iván vendégszerepel a Beugró következő adásában! A Kútfejek, a Szabadság, szerelem, az S.O.S. szerelem és a 9 és fél randi sztárja most megmutatja, hogy rögtönözni is kiválóan tud neves színészkollégáival együtt.

megnézem2008. október 11.

„Az értelmiségnek is joga van a szórakozáshoz”

Kálloy Molnár Péter saját bevallása szerint leginkább azért örül a Beugrónak, mert hosszú évek óta ez az első műsor a televízióban, ahol a színészek tényleg színészként jelenhetnek meg. Mivel azonban ő maga legalább annyira zenész és költő is, mint színész, nemcsak erről beszélgettünk vele.

megnézem2008. október 7.

Tovább bolondoznak Pokorny Liáék!

A műsor házigazdája Novák Péter, aki a narrációs, tolmács, teleshop játék, a filmszinkron, a legextrémebb sportok, illetve más egyéb feladatok koordinátora. A négyszereplős színházi játék humoros, szatirikus alaphelyzetekre alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora. A már jól ismert improvizálók mellé ezen a pénteken Udvaros Dorottya is beugrott.

megnézem2008. augusztus 22.

Rudolf Péterék után más is érdeklődik

A Beugró az előző tévés évadban még a TV2-n futott, de hiába kapott jó kritikákat, a csatorna őszi terveibe nem fért bele. Az MTV érdeklődését viszont felkeltette, így ősztől a közszolgálati csatornán improvizál Rudolf Péter, Szabó Győző, Kálloy-Molnár Péter és Pokorny Lia. Ugyanakkor a világ számos országában fogható humorcsatorna, a Comedy Central is lecsapott a műsorra, így két csatorna is adja majd a szituációs játékokat.

megnézem2008. augusztus 21.

A Beugró megmentése, avagy opera a párizsivásárlásról

Idén tavasszal megtörtént az, amire soha nem gondoltunk volna: kultúrát sugárzott egy kereskedelmi adó. Igaz, a késő esti sávba temetve, de az időpont ellenére hamar rácuppant a realitiktől és szappanoperáktól megcsömörlött nézőközönség.

megnézem2008. június 21.

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.