Hírek

Oroszlán Szonja improvizál

Oroszlán Szonja improvizál

Nagyon vártam már a felvételt. Az improvizációban lényeges, hogy az ember megpróbáljon lelkiekben visszamenni az óvódás korába, és szabadon, gyerekként játszani. Remélem, többször is részt vehetek ebben a különleges játékban, a különleges emberekkel! - mondta a vendégszínésznő a felvétel után.

megnézem2008. május 30.

Folytatódhat a Beugró

A Beugró nem egy eredeti műsor, sok országban fut hasonló, színházi, színművészeti egyetemeken, színitanodákban sokat próbált szituációs játékokra, helyzetgyakorlatra épül. A színészeknek improvizálniuk kell, ami hol jól sül el, hol kevésbé: a színvonal sem állandó természetesen, de a legtöbb feladatot remekül oldják meg, miközben igen kevés az üresjárat.

megnézem2008. május 16.

Mozgalom a Beugró megmentésére

Improvizációra alapoz a Beugró, négy állandó színésszel: Rudolf Péter, Szabó Győző, Kálloy-Molnár Péter és Pokorny Lia ugyanis írók által előkészített helyzetekre rögtönöznek. "Ha jól csináljuk, akkor valódi, izgalmas és szórakoztató helyzetek jönnek létre, és közben mindenki tud azonosulni azzal a görccsel, ahogy az ember valami olyasmit próbál csinálni, amit nem tud" - nyilatkozta Rudolf Péter a Mokká-nak a produkcióról.

megnézem2008. május 7.

PETÍCIÓ A TV2 - BEUGRÓ CÍMÜ MÜSORÁNAK FOLYTATÁSÁÉRT

PETÍCIÓ A TV2 - BEUGRÓ CÍMÜ MÜSORÁNAK FOLYTATÁSÁÉRT

A TV2 keddi (május 6.) közleményében hírül adta, hogy több müsorát leveszi 2008. szeptembertöl a képernyöröl, tehát azok a nyári szünet után nem térnek vissza. A müsorok közt szerepel nagy sajnálatunkra a Beugró is, mely szerintem a maga müfajában egyedülálló volt, a nézök között pedig szinte osztatlan sikert aratott. Az más kérdés hogy rossz idöpontban volt, és amúgy sem tudott róla senki.

megnézem2008. május 6.

Imponáló improvizáció

A TV2-n péntekenként megy a Beugró, melyben négy színész - Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző és Pokorny Lia - rögtönöz megadott helyzetekre. Az improvizációs gyakorlat a Színház- és Filmművészeti Egyetemen és más színészképzőkben is gyakori feladat, de mint láthatjuk, egy tévéműsorhoz is jó alap lehet. A Beugró művészein kívül mások is kísérleteztek már ilyesmivel, egy-két videóval bemutatjuk az elődöket.

megnézem2008. március 24.

Improvizál a TV2 - jön a Beugró

Improvizál a TV2 - jön a Beugró

Igazi színészi játék szemtanúi lehetnek mindazok, akik figyelemmel kísérik a márciusban a TV2-n induló új műsort, a Beugrót. A csatornán szilveszterkor nagy sikerrel debütált és remek kritikákat kapott produkciót már hónapok óta követeli a közönség, most eljött az idő: a televíziózás történetében egyedülálló új show-műsorban Rudolf Péter, Szabó Győző, Kálloy-Molnár Péter és Pokorny Lia főszereplésével indul a Beugró.

megnézem2008. március 14.

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.