Kálloy Molnár Péter

Kálloy Molnár Péter
Nem lehet tőle kérdezni

2009. december

Fehérvári Zsóka kérdése
2009. december 15. kedd, 18:49
Szia Peti! Ezzel a turnéval kapcsolatban kérdeznék, hátha tudsz valamit. Szerinted Kalocsa felé jöttök majd valamikor? No meg még egyszer szeretnék gratulálni a lemezbemutató koncertedhez. Zsóka, Kalocsáról.

Kálloy Molnár Péter válasza

Ha hívnak, nagyon szívesen megyünk bárhová, különösen Kalocsára …!!
Horváth Fruzsina kérdése
2009. december 15. kedd, 16:47
dvözletem! Olyan kérdésem lenne, hogy: Van e valami gitár márka, amihez ragaszkodik, vagy ami van az megfelel? Esetleg, melyiket javasolja? Nekem egy Stagg nylon húros akusztikusom, és egy SX elektromos...gyönyörű mindkettő. Illetve van egy felújításra váró fém húros akusztikus is, csak elég rossz állapotú... Nem tudja, hogy lehet-e festékkel sprével lefesteni, és lelakkozni? :P Hmm még egy kérdés. Vannak e olyan akkordok, amelyeket gyakran használ, esetleg olyan dallam, ami visszatér néha-néha? :)Köszönöm válaszát!Üdv: Csülk

Kálloy Molnár Péter válasza

Taylor, Fender és Larrivée a kedvenceim. Szerintem a festéssel ne otthon próbálkozz, én a major akkordokat használom előszeretettel.
Fejes Tímea kérdése
2009. december 15. kedd, 13:52
Kedves Péter! Szerintem te nagyon jó színész vagy, nagyon szeretem amit csinálsz. Érzed valami hátrányát az ismertségednek? Légyszíves nyugtass meg, hogy nem állsz meg két lemeznél, mert már az összes szám szövegét tudom. Válaszod egy hű rajongód köszöni! F.Timi

Kálloy Molnár Péter válasza

Nyugi, kb. 150 új számot írtam, csak győzzék megjelentetni!:-)
Gyurákovics Rita kérdése
2009. december 15. kedd, 10:12
Te sok országban jártál. Melyik az az ország, ahol még nem voltál, de nagyon szeretnél eljutni?

Kálloy Molnár Péter válasza

Mexikó, egész Dél-Amerika és még vagy 56 ország.
Kovács István kérdése
2009. december 14. hétfő, 21:45
Helló Péter! Azt szeretném megkérdezni hogy a beugró műsora végén amiket énekeltek azt ti magatok találjátok ki vagy fel van írva valahová?

Kálloy Molnár Péter válasza

Természetesen a Záróakkord is mindig improvizáció.
Krajczár Antal kérdése
2009. december 14. hétfő, 19:45
Kedves Péter! (Bocsánat a megszólításért, mivel még csak 17 éves vagyok ezért inkább magázom.) Az lenne a kérdésem, hogy mikor elkezdte ezt az egészet, akkor gondolta volna, hogy ekkora sikere lesz? Gondolta volna, hogy már két hónappal minden előadás előtt elfogynak a jegyek? Tudom, hogy Ön már egy nagyon sokat megélt színész, de ez a siker mégis más, vagy nem? Nem fantasztikus érzés?Nekünk is van egy "társulatunk" Dombóváron, és az itteni gimiben fellépegetünk egy 100-150 ember előtt, de amikor 500 ember előtt léptünk fel a sulink Bemutatkozó Gáláján, az mégis más volt. A hatalmas taps... az az ujjongás. Az a siker... csodálatos érzés volt. Szóval Önnek milyen?

Kálloy Molnár Péter válasza

A siker fantasztikus érzés, akit egyszer megfertőz, az nehezen gyógyul ki belőle. Az emberek szeretete pótolhatatlan…
Kéry Tamara kérdése
2009. december 14. hétfő, 16:53
Szia, személyesen lehet találkozni valamikor? Üdv: Tamara

Kálloy Molnár Péter válasza

Előadások, koncertek után bármikor szívesen beszélgetek veled.
Kozma Anett kérdése
2009. december 14. hétfő, 14:09
Kedves Péter! Nemrég jelent meg a legújabb Cd-d,ami nagyon jól sikerült!Gratulálok hozzá!Két kérdésem lenne ehhez kapcsolódóan. A történetek saját tapasztalatból születtek? Eddig milyenek a visszajelzések a Cd-vel kapcsolatban? További jó munkát a Beugróban és minden jót az életben!

Kálloy Molnár Péter válasza

A legtöbb valóban önéletrajzi ihletésű. A visszajelzések nagyon jók, lásd: music.hu.
Kósa Alexandra kérdése
2009. december 13. vasárnap, 23:42
Szia Péter! Imádunk a Beugróban nagyon sokat nézzük és fergeteges kacagásba törünk ki mert te és persze a többiek benne vagytok. Volt pár rész amikor nem te voltál vagy Lia, Rudi netán Győző akkor egy kicsit lejeb ment a hangulat. Nem volt az igazi hogy más ember is szerepelt bene mert ti négyen egyszerűen fantasztikus csapatot alkottok. Én is járok színjátszó szakkörbe színitanodába és mindig a ti formátok szerint adok tanácsot és ötletet a tanárainknak. Olyanokat csinálunk mi is mint ti csak mi még nem vagyunk profik de egyszer azok leszünk és akkor talán találkozhatunk a műsorban. Puszi Alexandra!

Kálloy Molnár Péter válasza

Reméljük, életben tartjátok addig a műsort, amíg Te is színész leszel…
Barlai Gábor kérdése
2009. december 13. vasárnap, 23:41
Kedves Péter! Szeretném megtudni,hogy milyen sportok iránt érdeklődsz vagy ha nem akkor régebben sportoltál-e? Üdv: Pécsről, Gábor!

Kálloy Molnár Péter válasza

Szeretem a kézilabdát, vízilabdát, lovaglást és természetesen a focit is.
Németh Roland kérdése
2009. december 13. vasárnap, 23:07
Kedves Péter! Ön és Rudolf Péter a kedvenc színészeim. Azt szeretem, amikor ketten játszanak együtt, akár a Beugróban, akár a Kövek a zsebben-ben. A kérdésem az lenne, hogy a Kövek a zsebben-re hogy alakult ki a szereposztás? Ön választotta Rudit? Egyébként gratulálok a darabhoz!

Kálloy Molnár Péter válasza

Már amikor Londonban láttam a darabot tudtam, hogy Rudolf Pétert fogom erre a szerepre felkérni, boldog vagyok, hogy elvállalta. A figurák szerepei adottak voltak, nem mi választottuk őket.
Németh Roland kérdése
2009. december 13. vasárnap, 23:02
Kedves Péter! Nemrég láttam a Kövek a zsebben c. előadást, melyen fantasztikusat alakított másik kedvenc színészemmel Rudolf Péterrel. Öröm látni, hogy ilyen nagyszerű színészekkel is rendelkezik az ország! Ezenkívül megvettem a cd-jét is, ami szintén magas színvonalú. És még csak 39 éves! Elárulná, hogy csinálja? További sok sikert kívánok!

Kálloy Molnár Péter válasza

Számomra ez természetes, lételemem hogy kifejezzem magam.
csollany csaba kérdése
2009. december 13. vasárnap, 22:51
Kedves Péter! Szoktál számitogépes játékokon játszani? És ha igen melyik játék a kedvenced?

Kálloy Molnár Péter válasza

Sajnos nem, szabadidőmben inkább gitározom.
Molnár Judit kérdése
2009. december 13. vasárnap, 20:01
Kedves Péter! Gratulálni szeretnék a sikereihez! Csak így tovább! Azt szeretném kérdezni, hogy a Pesti álom c.lemezét hol lehet beszerezni? (Cora, Tesco stb.) Válaszát előre is köszönöm! Egy 11 (és fél) éves rajongó: Judy

Kálloy Molnár Péter válasza

A CD minden nagyobb bevásárlóközpontban és könyvesboltokban kapható.
Kiss Adrienn kérdése
2009. december 13. vasárnap, 17:34
Szia Péter! A Beugró kezdetén hogy jöttél ki a színészekkel? Vagy már ismerted őket? Előre is köszönöm válaszod:Adri

Kálloy Molnár Péter válasza

Liával és Győzővel kevésbé ismertük egymást, de nagyon boldog vagyok, hogy a Beugró kapcsán jobban megismerhettem őket. Rudival már főiskolásként volt szerencsém megismerkedni, egy darabban játszottunk a Pesti Színházban.
kérdése
2009. december 13. vasárnap, 13:37
Szia Péter! Először is gratulálok a műsorhoz, nagyon jók vagytok mind a négyen! A te jeleneteidnél az szokott tetszeni a legjobban, amikor különböző nyelvújításokat találsz ki (Pidone-filmek, lekaratéjozni...stb.). Ezek ott jutnak eszedbe, vagy szoktad használni máskor is? A másik kérdésem az lenne, hogy nem raknál fel a verseid közül párat a honlapodra? Nagyon kíváncsi lennék rájuk, és ha tetszenek, szívesen megvenném a versesköteteidet is. Előre is köszönöm a válaszokat! Anikó

Kálloy Molnár Péter válasza

A pillanat hevében jönnek ezek a kifejezések, nem előre találom ki őket….Tervezzük a versek felrakását a honlapomra, de mivel a számítógép nem az erősségem ez a feladat segítséget igényel.
Gyurákovics Rita kérdése
2009. december 13. vasárnap, 13:04
Van szerencseszámod?

Kálloy Molnár Péter válasza

Igen, a 26.
Pavlik Bettina kérdése
2009. december 13. vasárnap, 10:32
Szia! Én csak azt szeretném megkérdezni (elég hülyén hangzik), hogy csinálják a színészek a színpadi csókot?? Mert tök hiteles, úgyhogy gratula!:) Bettina 14

Kálloy Molnár Péter válasza

Ennek is megvan a maga technikája, tanítják a főiskolán… furcsa dolog..
Frigyik József kérdése
2009. december 13. vasárnap, 10:23
dv Peti!Te vagy az egyik nagy kedvencem a műsorból.Annyi lenne a kérdésem,milyenfajta zenéket hallgatsz,és milyen stílusú filmeket nézel?

Kálloy Molnár Péter válasza

Kedvenc zenészeim: Sting, Peter Gabriel és Hrutka Róbert, filmeket pedig ezektől a filmesektől nézek szívesen: Emil Kusturica, Nyikita Mihalkov és Roberto Benigni.
kérdése
2009. december 12. szombat, 23:31
Kedves Péter! Nagyon jók vagytok és szeretjük nézni a műsort! Szoktatok készülni a műsorra, már ha lehet? Neked mi a kedvenced? Nekem a bekérdező.

csollany kérdezte

Kedves Péter! Szerintem az egyik legjobb műsor a beugró.
Azt szeretném megkérdezni hogy melyik a kedvenc úgynevezet játékod a beugróban?

Kálloy Molnár Péter válasza

A régiek mellett - amelyeket már az 46. héten említettem -, az új kedvenceim a Fotóalbum és a Bekérdező.
Pócza Gabriella kérdése
2009. december 12. szombat, 20:01
Kedves Péter! Te és Rudolf Péter vagytok a kedvenceim. Nagyon tetszik a műsor, csak az a baj, hogy nagyon nehéz kivárni azt az egy hetet a következő adásig. :P Azt szeretném kérdezni, hogy Te mióta színészkedsz, illetve mennyire nehéz elindulni ezen a pályán? Én ugyan újságírónak készülök, tűzzsonglőrködöm és hagyományőrző vagyok, de szeretném magam kipróbálni ebben is. :)Válaszodat előre is köszönöm! Üdv!

Kálloy Molnár Péter válasza

1993- ban végeztem a főiskolán. A színész pályán is csakúgy, mint minden más hol rögös az elindulás, kell hozzá szerencse, kitartás és természetesen tehetség.
Kertész Zsuzsanna kérdése
2009. december 12. szombat, 17:44
Szia Peti! A való életben is ilyen vidám és vicces vagy?

Kálloy Molnár Péter válasza

Nem csak....
Horváth Szonja kérdése
2009. december 12. szombat, 17:32
Kedves Péter! Nagyon szeretem az ön színészkedését! És lenne pár kérdésem: Ön milyen tanuló volt az általános iskolában? És viszonylag népszerű volt? Tehát vagány, vagy félénk kisfiú volt? Előre is köszönöm válaszát! Szonja

Kálloy Molnár Péter válasza

Köszönöm. Jó tanuló voltam az iskolában, bár a jó jegyek nem minden esetben a pontos tudásomnak, hanem inkább a jó beszélőkémnek voltak köszönhetőek. Népszerű, általában a történések középpontjában lévő gyerek voltam, akire egyaránt jellemző volt a vagányság és a félénkség is.

Nagy Richárd kérdése
2009. december 12. szombat, 17:02
dvözlöm Péter. Azt szeretném megkérdezni, hogy hány nagyobb filmszereplőnek adta a magyar hangját? Üdv: Nagy Richárd!

Kálloy Molnár Péter válasza

Nagyon nehéz ezt így ennyi év távlatából összeszámolni, de gondolom, nem tévedek nagyot, ha azt mondom: körülbelül 300.
Tóth va kérdése
2009. december 12. szombat, 15:51
Kedves Péter! Én nem olyan régen nézlek titeket, de imádom a műsort! Én is sírni szoktam a nevetéstől, viszont azt nem tudom, Ti sokszor hogy bírjátok nevetés nélkül?

Kálloy Molnár Péter válasza

Sokszor mi sem bírjuk nevetés nélkül, de ez már az adásokból is kiderülhetett számotokra.
Valentin Viktória kérdése
2009. december 12. szombat, 13:12
Nekem személy szerint te vagy az egyik kedvenc magyar színészem. Az lenne a kérdésem, hogy most jelenleg milyen darabban játszol vagy melyik filmben fogsz játszani? Meg még azt is, hogy ti a való életben is jó barátok vagytok ,összejártok,találkozgattok ti így 5-en?

Kálloy Molnár Péter válasza

A Beugrón kívül még az alábbi darabokban láthatsz: S.Ö.R., G.Ö.R.CS., CS.A.J., Kövek a Zsebben és Caveman. Koncert február 21. Millenáris színházterem. Nagyon szeretjük egymást az egész stábbal.
Nagy István kérdése
2009. december 12. szombat, 12:44
Milyen érzés volt neked, hogy megismertek az emberek az utcán?

Kálloy Molnár Péter válasza

Minden embernek jól esik, ha megismerik az utcán, különösen, ha szeretettel szólítják meg.
Molnár Lilla kérdése
2009. december 12. szombat, 10:32
Szia Péter!
Olyan kreatív vagy! Előadások előtt hogy készülsz/készültök fel? Mindig vannak kreatív tréning óráitok? Elképesztő, hogy mi minden eszetekbe jut! Irigyellek! A továbbiakban is, Hajrá!!!:D

Kálloy Molnár Péter válasza

Köszönöm. Gyakran tréningezünk is, de Kapitány Iván producer szigorúsága a legjobb ösztönző erő.
Nagy Tamás kérdése
2009. december 11. péntek, 23:17
A most megjelenő CD-d minek a hatására készítetted?

Kálloy Molnár Péter válasza

A dallamok folyamatosan a fejemben kavarognak, s amikor már nagyon sok összegyűlik, kiírom magamból.
Munkácsy Balázs kérdése
2009. december 11. péntek, 22:54
Kedves Péter!
Szerdán voltunk a barátaimmal a CS.A.J.-on. Mi voltunk azok a "suhancok" (akiket megjegyzem nem fogadtak valami szívesen,) akik mellett ledőlt a szereposztást mutató tábla. (Nyilvánvalóan szánt szándékkal szedtük szét...) Gondolom erre már nem emlékszel a sok fellépés összemosódhatott azóta...A darab nagyon tetszett, zseniális alakítás volt! Az, hogy nevettem alatta, az enyhe kifejezés. Mondjuk úgy, végig röhögtem. Szívesen játszanál Gáspár Andrással a Beugróban is? Én biztos, hogy megnézném...

Kálloy Molnár Péter válasza

rülünk, ha tetszett az előadás. Ajánlom neked a S.Ö.R. és a G.Ö.R.CS. előadásainkat is. Gáspár Andrással főiskolás korunk óta ismerjük egymást és szívesen játszunk együtt.
Szolga Krisztina kérdése
2009. december 11. péntek, 21:46
dvözlöm! Remélem jól telnek napjai! Gratulálok a sikereihez! Hitte volna hogy egyszer ennyi ember fogja szeretni? Színésznek készült? Épp ma néztem egy filmet amiben ön szinkronizált. Mi volt az első film amiben az ön hangja volt? Emlékszik rá? Nehéz munka a szinkronizálás? Szép napot!

Kálloy Molnár Péter válasza

Köszönöm. Aki színésznek készül, ilyen sikerről álmodik, de még mindig hihetetlen hogy én is részese lehetek a Beugró sikerének. A Beatles „Help!” című filmjében voltam először George Harrison magyar hangja. Élénken él emlékezetemben, mert egyből a mély a mély vízbe vetettek ezzel a felkéréssel. Azon ’őrültek’ szinkronizálása, akiket rám osztanak mindig nehéz:-)

2009. november

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.