Szabó Győző

Szabó Győző
Nem lehet tőle kérdezni

2010. november

Kurucz dám kérdése
2010. november 7. vasárnap, 13:16
Milyen fajta zenéket szeretsz? Mitől szereted a színészkedést? Előre is köszönöm a válaszokat: Ádám

Szabó Győző válasza

Mindenféle zenét szeretek, csak ’tuc-tuc’ ne legyen. A színészkedés nekem nem csak a munkám, de a hobbim is. Szeretek nevettetni, örömet okozni, érzelmeket kiváltani az emberekből. Ez egy szép és nagyon összetett szakma, én megtaláltam benne az életem értelmét.
Tábi Gergely kérdése
2010. november 7. vasárnap, 11:19
dvözlöm! Sokat hallom azt, hogy Ön merre utazik, miket él át. Azt szeretném kérdezni, hogy ezeket az utazásokat hogyan készíti elő? Mi alapján választja ki úti célját? És milyen módon jut el oda? Minden jót kívánok!

Szabó Győző válasza

Ennek nincs tematikája, ha valahová el szeretnék menni, akkor oda előbb-utóbb el is megyek. Repülővel, motorral, de akár szekérrel vagy stoppal is elindulok. Minden utamat csak annyira készítem elő, amennyire szükséges. Számomra ez is picit improvizáció.
Bátai Attila kérdése
2010. november 6. szombat, 15:53
Szia Győző, Ati vagyok! Általában mennyi időt vesz igénybe egy Beugró felvétel?

Szabó Győző válasza

Mivel itt improvizációról van szó, sohasem tudhatjuk, hogy egy adott felvételnek éppen mikor lesz vége. Volt már olyan, hogy 22.00-kor volt vége, de olyan is, hogy kevéssel éjfél előtt.
Vilmos Noémi kérdése
2010. november 4. csütörtök, 20:10
Szia,Győző! Érdekel, hogy mi volt a legfurcsább szereped? És mi volt a legkülönlegesebb, vagy legkínosabb jeleneted, vagy szituációd a színpadon? Üdvözlet: Mimi

Szabó Győző válasza

Legnagyobb kihívás számomra eddig egy vak fiú eljátszása volt a Balra a nap nyugszik c. filmben. Legkínosabb? Én nagyon nem szeretem az erőszakot, éppen ezért nehezemre esik, ha például meg kell ütni valakit a színpadon. Egyébként a színpadi csókolózást sem szeretem.
Sári Noémi kérdése
2010. november 4. csütörtök, 18:57
Kedves Győző! Várod már a Karácsonyt? Mit kérsz/kértél a Jézuskától?És Szilveszterkor mit fogsz csinálni, még nem tudod?

Szabó Győző válasza

Fogalmam sincs, hogy hol leszek szilveszterkor. A Karácsonyt mindig nagyon várom és szeretem, bár számomra ez elég fáradtságos ünnep, hiszen nagy a családom és sokan vidéken élnek, akiket természetesen mind meglátogatok ilyenkor.
Papp Dóra kérdése
2010. november 4. csütörtök, 14:42
Szia Győző! Csak arra lennék kíváncsi,hogy nehéz improvizálni a feladatoknál, és hogy szereti-e a társaságot akikkel dolgozik? Egyébként nagyon jó a műsor és akár egy maratont is ellehetne indítani a Cool-on amikor leadnak nagyon sok részt. Biztos rengetegen néznék!

Szabó Győző válasza

Nagyon szeretem ezt a társaságot, olyanok vagyunk már, mint egy rock zenekar; mindenkinek megvan a maga helye és feladata. Az improvizációt is szeretem, bár nagyon nehéz, hiszen iszonyatosan kell koncentrálni. Azonban ha valakinek éppen nem megy, vagy nem jut az eszébe semmi, akkor mindig ott van a másik, aki a segítségére siet. Ez egy igazi csapatmunka.
Lévai Renáta kérdése
2010. november 4. csütörtök, 14:29
Hol élne a legszívesebben?

Szabó Győző válasza

Ha választhatnék akkor vagy Olaszországban, vagy Izlandon.
Holló Eszter kérdése
2010. november 4. csütörtök, 12:56
Szia Győző! Azt szeretném kérdezni, hogy megszületett már a második gyereked? Fiú vagy lány?

Szabó Győző válasza

Igen, megszületett. Kisfiú, a neve Mihály Simon. Nagyon édes és egészséges kisbaba.
Nyikos Daniella kérdése
2010. november 4. csütörtök, 12:52
Csókolom! Gyermekkorában álmodott arról, hogy ilyen hírneve legyen Magyarországon?! Esetleg járt színjátszó szakkörre?! Előre is köszönöm a választ!

Szabó Győző válasza

Szia! Nem, sohasem jártam színjátszó szakkörbe, viszont azt már gyerekkoromban is tudtam, hogy nem Nyírbátorban szeretném leélni az életem. Hírnévről azonban sohasem álmodoztam.
Gombos István kérdése
2010. november 4. csütörtök, 12:13
Szia Győző! Nagyon jók vagytok és nagyon imádlak titeket. Egyszerűen szuperül tudsz színészkedni . Mikor és miért választottad a színészi pályát? Előre is köszöni válaszodat egy hűséges BEUGRÓ néző.

Mimi kérdezte

Szia, Győző! Lehet, hogy elavultat kérdezek, de mégis kíváncsi vagyok rá: hogy kezdődött a karriered?

Szabó Győző válasza

Nem én választottam a színészi pályát, hanem a pálya választott engem. 1993-ban, amikor éppen csapos voltam a Tilos az Á-ban, odajött hozzám egy filmrendező s azt ajánlotta, hogy az energiáimat kamatoztathatnám színházban is….hát így kezdődött….
Molnár Zsófia kérdése
2010. november 4. csütörtök, 11:38
Szia Győző! Először is nagy rajongód vagyok, nagyon jó színész vagy! A kérdésem az lenne, hogy szoktatok találkozni munkán kívül a Beugró többi tagjával, vagy csak a felvételeken vagytok együtt?

Szabó Győző válasza

Köszönöm. Mivel mindannyian – szerencsére – elfoglalt emberek vagyok, sajnos a színházon kívüli találkozásokra nagyon kevés időnk jut. Így általában csak a felvételeken találkozunk.
Mautner Zsolt kérdése
2010. november 4. csütörtök, 11:30
Szia Győző! Imádom a Beugrót, ezért abból tennék fel kérdést: Melyik játék a kedvenced, illetve melyiket szereted kevésbé és miért?

beninnyo kérdezte

Szia Győző! Azt szeretném megkérdezni melyik játék a kedvenced és miért?

Magor kérdezte

Szia, neked melyik a kedvenc játékod a Beugróból?

Szabó Győző válasza

A kedvencem a Fotóalbum, mert nagyon kreatív játék. Amit nem szeretek, az a Kétlövetű, mert az előre megadott mondatok keretek közé szorítják az improvizációt.
Hoffmann Zsolt kérdése
2010. november 3. szerda, 22:32
Jó estét kívánok! Tanácsot szeretnék kérni öntől, ugyanis én is színész szeretnék lenni. Az lenne a kérdésem, hogy ha valakinek nem adatik meg az a lehetőség, hogy a fővárosban tanuljon színművészetet, akkor milyenek az esélyei arra, hogy mégis csak színész váljon belőle? Viszonylag messze lakom Budapesttől. Főleg a Beugró adta azt a pluszt ami miatt el szeretnék indulni ezen a pályán. Jelenleg középiskolás vagyok és gyerekkorom óta érdekel a színészet. Remélem még minimum 10 évig lesz Beugró, hogy legyen esélyem a nagyok között is improvizálni. További sok sikert önnek, és a Beugró csapatnak! Üdvözlettel: ZsoHoff

Szabó Győző válasza

Köszönjük. Erre a kérdésedre nagyon nehéz a válasz. Az esély természetesen megvan rá, hiszen én sem tanultam a színművészetet. Drukkolok neked, hogy valóra válhassanak az álmaid!

2009. november

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.