Debreczeny Csaba

Debreczeny Csaba
Nem lehet tőle kérdezni

2010. október

Benedek Csilla kérdése
2010. október 24. vasárnap, 17:43
Kedves Csaba! Önnek mi a hobbija?

Debreczeny Csaba válasza

1.Család
2.A szakmám
3.A barátaim
4.Horgászat
5.Tenisz
Pártos Csongor kérdése
2010. október 24. vasárnap, 15:03
Nagyon jól színészkedsz. Miért csak ilyen későn láthattunk meg téged a tv-ben?

Debreczeny Csaba válasza

Köszönöm! Néha régebben is előfordultam a tv-ben, de én alapvetően színész vagyok, színházban. Sajnos a médiában nem nagyon van igény valami értelmesre, én meg nem nagyon szeretnék minden sz..-t elvállalni -volt rá példa. A Beugró úgy gondolom abszolúte vállalható: szellemes, értelmes, szórakoztató és tehetséges emberek csinálják.
Darvas Gábor kérdése
2010. október 24. vasárnap, 12:49
dvözletem Művészúr! Én azt szeretném megkérdezni öntől, hogy szereti e a Forma-1-et vagy mi az a sport amit kedvel? Ez jutott eszembe most csak. Egyébként remek a Beugró és ön is iszonyatosan remek alakítást szokott nyújtani! Csak így tovább és sok sikert a további adásokra is! Üdv: Gábor

Debreczeny Csaba válasza

Ebben az évben elég izgalmas a forma-1, de az utóbbi években elég unalmas volt, emiatt nem nagyon néztem. Nem szeretem, hogy a boksz utcában dőlnek el a futamok. Pár éve fanatikus amerikai football rajongó lettem, a teniszt mindig szerettem. Általában a labdás sportokat szeretem nézni is csinálni is.
Németh Anita kérdése
2010. október 24. vasárnap, 12:01
Jó napot, Csaba! Nagyon örülök neki,hogy bekerült a műsorba,nagyon imádom a beugrót és hogy most maga is bekerült elképesztően vicces lett. Én arra lennék kíváncsi,hogy miként került be a beugró társulatába? Csak így tovább a műsor elképesztően jó!
Üdvözlettel: Anita

Debreczeny Csaba válasza

Először mint vendég vettem részt, és mivel viszonylag jól sikerült kaptam még lehetőséget, és persze mint mindenhez, ehhez is kellett egy jó adag szerencse is, hiszen a főnökség tervezte, hogy egészüljön ki a csapat.
Németh Roland kérdése
2010. október 23. szombat, 22:12
Szia Csaba! Az lenne a kérdésem, hogy a többiek hogyan fogadtak Téged, mint a csapat már állandó tagját, illetve, hogy hogy sikerült a beilleszkedés? Nem féltél attól, hogy nem tudod magad elfogadtatni a négyeshez szokott nézőkkel?

Sok sikert kívánva: Németh Roland

Debreczeny Csaba válasza

A második kérdésre nem tudok válaszolni, hiszen ezt majd a nézőknek kell eldönteni. Eddig pozitív visszajelzések érkeztek, de biztos van aki ki nem áll. Az első kérdésre válaszolva: mind a négyüket nagyon régóta ismerem és merem kijelenteni, hogy tiszteljük, szeretjük egymást, tehát ezzel a részével nem volt gond.
Sári János kérdése
2010. október 22. péntek, 22:28
Csaba! Te milyen tanuló voltál általános iskolába? Melyik volt a kedvenc tantárgyad?

Debreczeny Csaba válasza

Jó tanuló voltam, de nem szerettem tanulni. Kedvenceim a testnevelés és az osztályfőnöki órák voltak.
Sári Noémi kérdése
2010. október 22. péntek, 22:24
Kedves Csaba! Örülsz, hogy te lettél az ötödik tag? Melyik a kedvenc játékod? (A sok közül!) További sok sikert!

Debreczeny Csaba válasza

Nagyon örültem, és megtisztelő, hogy állandó tag lettem, hiszen a mai médiában ritka, hogy SZÍNÉSZEKKEL és nem celebekkel csinálnak egy tisztességes és mégis szórakoztató műsort.
Szima Fanni kérdése
2010. október 22. péntek, 14:23
Mit érzel mikor a színpadon vagy?

Debreczeny Csaba válasza

Hát erre nagyon nehéz válaszolni, hiszen minden pillanat más és más. Van mikor ihletett pillanatban vagy, minden klappol, van mikor azt érzed semmi nem jut eszedbe és begörcsölsz, de mindig van egyfajta adrenalin fröccs, hiszen színpadon állni más mint a valóság.
Szabó Cintia kérdése
2010. október 21. csütörtök, 20:46
Kedves Csabi! Nagyon izgulsz a felvételek előtt?

Debreczeny Csaba válasza

Nagyon! Minden előadás mindig olyan mint egy színházi premier azzal a különbséggel, hogy ott két hónapot próbálunk mire jön a nap, itt viszont semennyi időnk nincs.

Kerekes dám kérdése
2010. október 21. csütörtök, 20:32
dvözlöm! Milyen volt először Beugrani?
Kerék

Debreczeny Csaba válasza

Hogy őszinte legyek, nagyon be voltam...... Ami azóta sem változott, talán kicsivel jobb.
Képes Vanda kérdése
2010. október 21. csütörtök, 16:05
Melyik a kedvenc játékod a Beugróban?

Debreczeny Csaba válasza

Talán a halandzsa és a váltóláz.
Tóth Nikolett kérdése
2010. október 21. csütörtök, 15:30
Szia! Milyen újra a Beugró csapatában szerepelni? A műsor alatt ti is olyan jól szórakoztok, mint a nézők, mert én nagyon imádom a műsort és nagyon jók vagytok! Így tovább! Válaszod előre is köszönöm!
Niki

Debreczeny Csaba válasza

rülök, hogy a csapatban lehetek. Általában jól érezzük magunkat, de mindig ott van bennünk a kis ördög, hogy lehetne jobb okosabb az adott előadás.

Góg Regina kérdése
2010. október 21. csütörtök, 13:52
Szia Csabi! Amikor bekerültél a Beugró csapatába, mennyire volt furcsa, hogy új tag vagy? Sok idő kellett, hogy beilleszkedj, vagy hamar megszoktad?

Debreczeny Csaba válasza

Mikor első alkalommal hívtak, csak vendégként voltam jelen de mind a csapatnak mind a producereknek tetszettem ezért lehetett folytatása a dolognak. Nagyon komoly segítséget kaptam mindenkitől ezért elég könnyű volt a beilleszkedés.
farkas gabriella kérdése
2010. október 21. csütörtök, 11:20
Jó napot azt szeretném meg kérdezni, melyik színházban lehet még, önt látni? Milyen szerepekben? Gratulálok a beugróban való szerepléséhez, nagyon jó, ön az egyik kedvencem, kár, hogy nem szerepel benne állandóan.
Farkas Gabriella

Debreczeny Csaba válasza

Az Örkény István színház az „anya”színházam, de játszom a Vígszínházban - Varázsfuvola-, és a Karinthy színházban.
Nagy István kérdése
2010. október 21. csütörtök, 01:09
Milyen érzés szerepelni a beugróban és milyen a kapcsolatod mindenkivel?

Debreczeny Csaba válasza

Minden felvétel olyan mint egy színházi bemutató, tehát para a köbön, mégis nagyon szeretem, mert tényleg szeretjük és tiszteljük egymást.
kérdése
2010. október 20. szerda, 22:39
Szia Csabi!
Iszonyú jó, hogy még egy színes egyéniséggel bővült a csapat! Mikor feltűntél nem az volt az érzés, hogy egy "új" valaki van itt, hanem hogy "na itt van akire régóta vártunk"! Remélem gyakran fogunk látni a jövőben! Esetleg van olyan színésztársad akivel könnyebben megy az impró mint egyébként? Most már te is "edzel" a többiekkel együtt? Hivatalosan is tag lettél? Kívánok még sok-sok vidám és felhőtlen pillanatot a színpadon!

Debreczeny Csaba válasza

Kezdjük a végén: köszönöm a jókívánságot, úgy néz ki, most egy darabig kénytelenek lesztek elviselni. Mindenkivel más az improvizálás, nem nagyon tudok különbséget tenni, de nem is lenne úri dolog.
Herceg Richárd kérdése
2010. október 20. szerda, 22:14
Vendégként hoztad a formád, de az állandó szereplés teljesen más.Úgy érzed, helyt bírsz állni a jól össze szokott,ördögi 4-es mellet?

Debreczeny Csaba válasza

Remélem, sikerülni fog, hiszen az ördögi négyes mellé kell egy angyal is aki ördögi dolgokra képes. Egyébként régóta ismerjük kedveljük egymást.

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.