Beugró stáb

Beugró stáb
Nem lehet tőle kérdezni

2009. november

Munkácsy Balázs kérdése
2009. november 24. kedd, 21:01
Sziasztok! Én a jelenetekkel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy a jelenetírás nem túl fárasztó? Mármint egy előadásra megírni azt a kétszáz jelenetet, amit leforgattok.... Hogy oldjátok meg, hogy könnyebb legyen?

Beugró stáb válasza

De fárasztó – és szórakoztató is. Ráadásul nemcsak a leforgatott jeleneteket írjuk meg, hanem azonkívül egy sor tartalékot is, mert bármi miatt szükség lehet rájuk. Van egy jelenettárunk, ahol az összes eddig megírt jelenet megtalálható, különböző címszavakkal és megjegyzésekkel ellátva. Ez elvileg az önismétlések kiküszöbölésére van hivatva, hiszen nagyon nehéz visszaemlékezni a korábbi szezonokra, de még így is előfordulnak hasonló jellegű feladatok.
Lendvai Dániel kérdése
2009. november 24. kedd, 18:51
Tisztelt Stáb! A fórum vérfrissitése okán azzal az ötlettel fordulok önökhöz ,hogy mi lenne ha lenne egy külön álló chat itt az oldalon? Ott mindent ki lehtne tárgyalni, hogy kinek ki a kedvence és hogy miért, és persze más témák is szóba jöhetnek,szóval én szeretném és ezzel szerintem nem vagyok egyedül, ha működne az oldalon egy közösség és kultúra összehozó kötetlen beszélgetős dolog nevezzük chatnek! A másik ötletem az lenne,hogy a kérdezd a szinészt rovatba meglennének adva alap adatok a színészekről és nem lenne hisztéria hogy kinek mire válaszolnak és az hogy, kinek mi a kedvenc színe milyen magas stb.. az meg lenne adva és akkor ezeket már senki nem kérdezné,szerintem mindenkinek egyszerűbb lenne, mert akkor ezeket a kérdéseket már fel sem tennénk,akkor azokat meg nem kell szerkeszteni a színészhez meg el sem jut,szóval egy megszerkesztett féloldalas önéletrajz szerűségre gondoltam ami mindenkit érdekel hogy Győzőnek mi a kedvenc süteménye ilyen cosmopolitanos dolgok,és ha ezek meg vannak akkor biztos több értelmes kérdés születne és nem kellene többet ezzel foglalkozni! Várom válaszukat!! Köszönettel:L. Dániel

Beugró stáb válasza

Köszönjük az ötleteket és tanácsokat. Megfontoljuk, és amit lehet, meg is fogadunk. Persze ne legyenek illúziói. Egy minden részletre kiterjedő adatlap sem fog megakadályozni senkit abban, hogy ne tegye fel ugyanazokat a kérdéseket, mert a személyes kontaktus is lényeges, nem csak az információ. Ráadásul, ami önnek érdektelen vagy nem eléggé „értelmes”, az mások számára fontos. Tőlük sem vehetjük el a lehetőséget, hiszen ők éppúgy tarthatják az ön kérdéseit feleslegesnek.
Bányi Máté kérdése
2009. november 24. kedd, 16:26
Kedves Stáb! Csak előállok még pár kérdéssel: a műsor kialakításánál mennyire befolyásolt titeket a Whose Line Is It Anyway? című rádiós-tévés klasszikus? Ezen kívül kíváncsiskodnék a Beugró+-al kapcsolatban is: kinek az ötlete volt, mi a célotok vele, milyen munkafázison ment és megy keresztül holnap estig (nov. 24. - első adás)? A kísérleti jelleg (azon kívül, hogy gondolom csak december végéig van szerződés) miben mutatkozik meg, december után milyen alternatívák vannak, ha marad mit várhatunk a hosszú távú Beugró+-tól? Én személy szerint szívesebben venném, ha egy rádiós improvizációs műsort kapnánk (minden színésszel), mint egy beszélgetős (bulvár?) műsort. És minél kevesebb megszakítással (akár csak egy óra, de max. egy tízperces zeneblokkal). Matthew

Beugró stáb válasza

A Whose Line Is It Anyway? című tévé műsorral, több másik mellett, akkor találkoztunk, amikor a pilot elfogadása után a műsor végleges formáját csiszolgatva hasonló jellegű műsorokat tanulmányoztunk, és programinggal foglalkozó barátaink felhívták rá a figyelmünket. Megerősített bennünket, hogy jó úton járunk.
Csalódást fogunk Neked okozni, mert a Beugró+ nem a tévé műsor rádiós mutációja. Olyan, mint a DVD-n az extrák. Sok érdekességet tartalmaz, kicsit lehet játszani is benne, a hallgató közvetlenebb kapcsolatba kerülhet a produkcióval – online. Szóval inkább beszélgetős, bulvár. Ez is a célunk vele. Eredetileg kisebb adóra szántuk, de a Neo által kínált lehetőséget nem hagyhattuk ki. A kísérleti jelleg pedig arra vonatkozik, hogy kicsit élesben kísérletezünk és keressük a megfelelő formátumot a megvalósításban. Aztán kiderül lesz-e megfelelő hallgatottság, azaz igény az általunk elképzelt műsorra. Ezért tervezünk csak december végéig, amikor is mérleget készítünk, és döntünk a folytatásról.
Ozsvárt Gina kérdése
2009. november 23. hétfő, 22:08
Kedves Beugró stáb. Van egy ötletem ami nem biztos hogy megvalósítható de nagyon örülnék neki és szerintem sokan mások is. Az ötletem az lenne hogy szilveszterkor nem lehetne leadni egy teljes műsort vágás nélkül? Hogy aki nem tud eljutni az élő felvételre legalább egyszer lássa az egészet. A választ előre is köszönöm.

Beugró stáb válasza

Nem gondoljuk, hogy a teljes este, ami közel 3, 5 óra hosszú, a televízióban megközelítőleg is olyan érdekes lenne, mint a színházban. A képernyő előtt ülve a sok üresjárat, a kevésbé sikerült feladatok nem tolerálhatóak úgy, mint a színházban, ahol testközelben ez is az élmény része. Arról nem is beszélve, hogy ez a tévé programszerkesztői hatáskörébe tartozik, erre nincs befolyásunk.

Ozsvárt Gina kérdése
2009. november 23. hétfő, 21:54
Kedves Beugró stáb. Én kérni szeretnék tőletek mégpedig azt hogy nem raknátok fel több kimaradt jelenetet mert gondolom több is van. A választ előre is köszönöm és gratulálok a műsorhoz és sok sikert hozzá.

Beugró stáb válasza

A többi kimaradt jelenettel az adott szezon dvd extráit szeretnénk különlegessé tenni.
Czinderi Veronika kérdése
2009. november 23. hétfő, 17:53
Sziasztok! Csak annyit szeretnék megtudni, hogy ki öltözteti a színészeket, ti, vagy saját ruhában jönnek? Köszi és minden jót!

Beugró stáb válasza

A színészeket a stylist öltözteti a műsor ruhaszponzorának választékából.
székely alexa kérdése
2009. november 23. hétfő, 17:16
♥Én nem kérdezni szeretnék. Csak gratulálni ezért a szenzációs műsorért, és a munkájuk ért, amit minden próbán, és adáson csinálnak! :)Szerencsések hogy ilyen fergeteges színészekkel dolgozhatnak együtt!♥ Ha már a színészeknél tartunk, Nagyon sok boldogságot, és boldog születésnapot Lia !!♥♥♥ (ha találkoznak Liával,és lehet, adják át neki üdvözletem! Köszönöm. Üdv.: Alexa (egy lelkes rajongó!)♥ Ui.: Remélem még nagyon nagyon sokáig a képernyőn maradnak!! ♥ További jó munkát!

Beugró stáb válasza

Köszönjük.
Kántor Máté kérdése
2009. november 23. hétfő, 16:52
Miért ilyen drága a Beugró társasjáték? Mert szeretnék venni, ha nem lenne ilyen drága.

Beugró stáb válasza

A játék árát a játék gyártója illetve forgalmazója, sőt kiskereskedelmi eladója határozza meg. Egyébként boltok között lehetnek nagy eltérések is. Mi a jogot biztosítjuk a gyártónak, az ár meghatározása az ő kompetenciája.
Baksay Zsuzsanna kérdése
2009. november 23. hétfő, 12:26
Kedves STÁB! Szeretném megtudni, hogy más helyszínen is fellépnének a művészek? Üdvözlettel: Baksay Zsuzsanna

Kátya kérdezte
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a beugró csapat rendezvényekre, fesztiválokra elhívhatók e és ennek mi a módja? Veletek kell felvenni a kapcsolatot? Köszke! Jó munkát, sok sikert! Kátya

Beugró stáb válasza

Igen, bár ennek sok feltétele van.
Lipták Kata kérdése
2009. november 22. vasárnap, 23:56
Sziasztok! Először is köszönöm ezt a műsort, sokszor egy-egy fárasztó hét közepén már csak az éltet, hogy hétvégén nagyokat nevethetek! Az lenne a kérdésem, hogy ha ilyen jól megy a műsor, hamar elkelnek a jegyek, mindegy mennyibe kerülnek, akkor hogy lehet ilyen hánya- vettett sorsa a Beugrónak? A másik kérdés, hogy mit lehet tudni ezekről a V.I.P. jegyekről és a beugró klubbról? Remélem még nagyon sokáig dolgozhattok ezen a produkción, sok sikert!!!:)

Beugró stáb válasza

Sajnos a jegyek gyors fogyása a televíziók műsorpolitikájára nem mindig van hatással. Néha az adott tévében zajló személyi változások, néha a körülmények sajnálatos alakulása (pl. az M1 költségvetésének radikális csökkentése) az oka a változásnak. Remélhetően a Cool Tv–n tévés időszámítás szerint hosszabb időre nyugalmat lelünk.
V.I.P. jegyek egyelőre nem élő lehetőség, amint azzá válik a honlapon adunk tájékoztatást, ahogy a Beugró klubról is.
Fekete Andor kérdése
2009. november 22. vasárnap, 20:16
ppen most néztem a műsort a Comedy Centralon és megakadt a figyelmem egy bejelentésen. Az a hír hozott lázba, hogy a Beugró turnéra indul. Kérdésem pedig a következő: Terjed - e a Beugró turné a határon túlra? Remélhetőleg igen, de ha eddig nem is volt téma arra szeretném kérni a stábot, hogy vegyék fontolóra. Vajdasági vagyok és mint kiderült, rajtam kívül is van még Beugró rajongó. Szívessen látnánk benneteket!

Beugró stáb válasza

Az a tervezett turné szervezési okok miatt sajnos elmaradt. Amennyiben mégis megvalósul, meg fogjuk fontolni a határon túli lehetőségeket is.
Oszvald Alexandra kérdése
2009. november 22. vasárnap, 11:38
Mért Beugró lett a műsor neve?

Beugró stáb válasza

Amikor egy színésznek be kell ugrania egy szerepbe, ezt beugrásnak nevezik a szakzsargonban. A próbák és a szövegtudás hiányát ilyenkor sokszor kell rögtönzéssel helyettesítenie. Sok ötlet felmerült, végül úgy gondoltuk, hogy ez fejezi ki legjobban a lényeget.
Rácz-Nagy Judit kérdése
2009. november 22. vasárnap, 11:04
Sziasztok! Lesz Beugró klub?

Beugró stáb válasza

Igen. December 27-én lesz az első. A részletek hamarosan olvashatók a honlapon a Beugróklub címkénél.
Székely Alexa kérdése
2009. november 22. vasárnap, 10:38
Jó napot! Lehetne esetleg, új képeket feltenni a mostani adásokból?
a választ előre is köszönöm. Üdv.: Alexa

Beugró stáb válasza

Az 50. Adás képei már ki is kerültek a honlapra.
Ozsvárt Gina kérdése
2009. november 21. szombat, 19:02
Kedves Beugró stáb. Először is szeretnék gratulálni a műsorhoz. És azt szeretném kérdezni hogy az egész játékhoz a szövegeket pl.:a zsebszövegben és a szituációkat ki vagy kik találják ki?

Fruzsi1999 kérdezte
Önök találták ki a stoptrükköt,a zsebszöveget,a bekérdezőt stb.? Várom a választ, addig is viszontlátásra: fruzsi1999!

Beugró stáb válasza

Köszönjük. A műsorban látható konkrét feladatokat az íróink találják ki. Összetételük adásonként változó.

Tegyi Kornél kérdése
2009. november 21. szombat, 18:35
Milyen együtt dolgozni ilyen neves színészekkel?

Fruzsi1999 kérdezte
Kedves stáb! Azt szeretném kérdezni,hogy nehéz-e a "beugró" embereivel(Rudi,Győző,Péter,Lia+Novák)dolgozni?

Beugró stáb válasza

Egyszerre nehéz és különleges. Sok egyeztetést, empátiát és rugalmasságot kíván, de közben megadja azt a különleges élményt, hogy közelről figyelhetjük a munkájukat.
Hundt Soma kérdése
2009. november 21. szombat, 17:21
A beugró társasjátékot az üzletekben megtaláljuk vagy nem? Hundt Soma :D

Beugró stáb válasza

A Beugró társasjáték megvásárolható a játékboltokban.
Székely Alexa kérdése
2009. november 21. szombat, 12:51
Nem lehetne megoldani valahogy, hogy itt az oldalon fent legyen az egész adás is?? Nagyon hálás lennék, és szerintem még sokan mások is! A választ előre is köszönöm!!

Ozsy kérdezte
Van még egy dolog, amit kérni és kérdezni is szeretnék, hogy a tv-ben leadott adásokat nem lehetne feltenni az oldalra? Nagyon örülnék neki és szerintem sokan mások is. A választ előre is köszönöm és sok sikert a műsorhoz a jövőben is.

eperkeeee kérdezte
Az egész adást meglehetne nézni itt a honlapon? A választ előre is köszönöm! Viszlát! Üdv.: Alexa

Beugró stáb válasza

Egyelőre nem. Ennek néhány jogi akadálya van.
Oberfrank Balázs kérdése
2009. november 21. szombat, 12:13
Sziasztok! (már ha tegezhetlek titeket) Én arra vagyok kiváncsi, hogy kb. mennyi időtöket tölti ki a Beugróval való foglalkozás (mindent beleszámolva)? Válaszotokat előre is köszönöm: Balázs

Beugró stáb válasza

Nagyon sok időt töltünk vele. Egy ilyen egyszerűnek tűnő produkció is sok előkészítést, szervezést igényel, és sok ember munkájának az eredménye. Producerek, gyártásvezetők, asszisztensek és az írók állítják össze kb. két hét alatt, azt a két műsort, amit aztán hétfőn és kedden este kb. 40 munkatársunk segítségével felveszünk a Centrál Színházban. Utána kb. 10 napot töltünk utómunkával, míg a műsor elnyeri az adásban látható formáját.

Bern Ildikó kérdése
2009. november 21. szombat, 10:28
Tisztelt Beugró stáb! Az első kérdésem az lenne , hogy szilveszterre terveznek-e beugró műsort? A második pedig, hogy miért nem készül tv felvétel a pótszilveszterről? Sajnos mi vidékiek hétköznap nem igen jutunk fel a fővárosba egy előadásra, főleg nekem, mint pedagógusnak januárban lehetetlenség lenne szabadságot kivennie erre az időpontra. Legalább egy pót, vidám estét szerezhetnének nekünk! Köszönettel: ldikó

Ritus kérdezte
Miért nem lesz TV felvétel a pótszilveszteri adásból? :(

Beugró stáb válasza

Idén nem lesz Beugró szilveszter. A Pótszilveszter pedig nem része a Cool TV-n látható sorozatnak, a Centrál Színház szervezése, ezért nem készülhet róla televízióban adható felvétel. Az időpont is egy kompromisszum eredménye, a színház és a színészek elfoglaltsága csak ezt a két hétköznapot engedélyezte. Sajnáljuk, hogy a körülmények nem teszik lehetővé, hogy nézője lehessen. Reméljük, hamarosan megszerezhetjük azt a vidám estét.
Sára Eszter kérdése
2009. november 20. péntek, 22:55
Tisztelt Stáb! Érdeklődni szeretnék, hogy van-e lehetőség egy vágatlan Beugró epizód beszerzésére. Nézőként részt vettem az egyik forgatáson, és szeretném újra nézni a teljes műsort. Esetleg meg tudnák adni az illetékes elérhetőségeit? Előre is köszönöm.

Beugró stáb válasza

Erre sajnos nincs lehetőség, mert ennek számos jogi akadálya van.
Roskó Kati kérdése
2009. november 20. péntek, 22:25
n azt szeretném kérdezni, hogy mik vannak a kék ajtó mögött?

Beugró stáb válasza

A kék ajtó mögött a színpadi kijárat, az ügyelő és annak technikai pultja, egyéb közvetítéshez szükséges műszaki eszközök, valamint az ügyeletes író, ruhás, sminkes, mikrofonos találhatóak.
Nagy István kérdése
2009. november 20. péntek, 22:17
Kedves stáb! Azt szeretném kérdezni, hogy mennyit dolgoznak és szoktak e röhögni?

Beugró stáb válasza

Sokat dolgozunk és sokat nevetünk.
rsek dám kérdése
2009. november 20. péntek, 21:53
Tisztelt stábtagok! Meg szeretném kérdezni, hogy a honlapon lévő webshop-ból mikor lehet majd ajándéktárgyakat vásárolni? Vagy ötleteket várnak, hogy mik lehetnének?

Beugró stáb válasza

A webshop szervezés és piackutatás alatt áll. Szeretnénk felmérni a valós igényeket, természetesen minden ötletet szívesen megfontolunk.
székely alexa kérdése
2009. november 20. péntek, 21:07
A színészek szokták látogatni az oldalt, a fórumot?

Beugró stáb válasza

Természetesen igen, de nem napi rendszerességgel.
Wágner dám kérdése
2009. november 20. péntek, 21:05
Jó estét! A filmeket hogy lehet innen letölteni, vagy egyáltalán le lehet tölteni?

Beugró stáb válasza

Hivatalosan itt csak megtekinteni lehet, letölteni nem.
Tamaskovics Róbert kérdése
2009. november 20. péntek, 20:47
Sziasztok! A Játékötletek fórumban a leggyakrabban olvasható kérdést szeretném feltenni, azért, hogy tisztázhassuk: "A stáb vajon olvassa ezt?"

Beugró stáb válasza

Természetesen igen, ezt nem csak ez a válaszunk, hanem a különböző fórumokon látható megjegyzéseink is bizonyítják.
Gyori Zoltan kérdése
2009. november 20. péntek, 20:25
Tisztelt Beugro Stab!(Eloljaroban elnezest azert amiert nem hasznalok ekezeteket, most jelenleg az egyesult allamokban vagyok es itt sajnos nem all modomban magyar nyelvu klaviaturat hasznalni) Ez ev elejen gyakram latogattam nagy szeretettel, szorgalommal es a visszajelzesek alapjan nagy sikerrel a beugro klubot a Take fiveban. Ott alkalmam nyilt tobb izben beszelgetni Szabo Gyozovel es Szurdi Tamassal es emlitettek hogy hamarosan sor kerul egy beugro tehetsegkutato produkciora. Ennek a tehetsegkutatonak a fejlemenyei erdekelnek, marmint, hogy lesz e egyaltalan illetve ha igen mikor, hogyan tudok e ra jelentkezni. Apro problemat jelenthet, hogy a kulfoldon tartozkodasom egeszen jovo ev juliusaig eltart, de remelem hogy alkalmam nyilik meg megmutatni magam es erdeklodesem a helyzetgyakorlatok irant a beugro(tehetsegkutato) keretein belul.
Varom valaszukat! Minden jot! Udvozlettel: Gyori Zoltan

Beugró stáb válasza

A tehetségkutató a csatornaváltással egyelőre a fiókban maradt. Sajnos. De nem mondtunk le róla.
kérdése
2009. november 20. péntek, 20:13
Hány éve adják a tévében a Beugró című sorozatot?

Beugró stáb válasza

Az első adás 2007. December 31-én, szilveszter este volt látható a TV2-n.
Hartai Kriszti kérdése
2009. november 20. péntek, 19:32
Kedves Stáb! :) Várható a Záróakkord a műsorban?Mert már nagyon hiányzik!!!

Beugró stáb válasza

Az előadásokon várható, de nem biztos, hogy adásba is kerül.
Vernyik Lilla kérdése
2009. november 20. péntek, 18:05
Kedves Beugró! Imádom a műsort. A kedvencem. Két kérdésem lenne A vendégszínészeket mi alapján hívjátok szerepelni? :) És a Beugró-turnét mikor tervezitek? :) Köszönöm szépen! További sok sikert!

Kerék kérdezte
Hogyan választják ki, hogy ki lesz a Beugró beugrója, tehát a vendég színész?

Purci kérdezte
Tisztelt Stáb! Mi alapján kerülnek be a színészek s kik a lehetséges "beugrók?" A választ előre is köszönöm! Purci

Beugró stáb válasza

A vendégszínészeket a társulat és producerek közösen választják ki. A szakmai szempontok mellett mindenképpen fontos, hogy a vendég emberileg is közel álljon a csapathoz.
A turnéról még nincs pontos terv.
Vilmos Noémi kérdése
2009. november 20. péntek, 17:45
Sziasztok, Mimi vagyok, jó a műsor! Annyit szeretnék kérdezni, hogy hogyan jött össze ez a csapat? Miért pont ti vagytok ebben benne? Meg talán, hogy mióta nyomjátok, és ti találtátok-e ki a játékokat? Nem nehéz ennyi Péterrel együtt dolgozni? Szeretettel és érdeklődéssel: Mimi

Beugró stáb válasza

Kösz, Mimi! A stáb adott volt, mert a Filmservice, a műsor gyártója évek óta nagyjából azonos csapattal dolgozik a különböző produkcióin.
A játék-típusokat sok-sok megbeszélés során általában az írók, színészek, rendezők és producerek közösen találják ki. Az adások egyes feladatait pedig az írók (jelenleg négyen) kreálják és öntik végleges formába.
Minden Péternek más kódneve van a felvétel idején, így nincs keveredés.
Kerekes dám kérdése
2009. november 20. péntek, 16:18
Jó Estét! Nem tervezik, hogy egy órás adás helyett, inkább két órásat adna le a tv? Sokaknak tetszene az ötlet. Hogy lehet egy civilnek bekerülni az adásba? Milyen új játékokat szeretnének kipróbálni, ha egyáltalán van ilyen? Egyelőre ennyi:D Válaszukat köszönöm: Kerék

zsomen kérdezte
Helló. A kérdésem az lenne, hogy nem lesz-e egy olyan lehetőség, hogy egyszer-egyszer egy jelentkező TV-néző is szerepelhessen a műsorban a színészekkel egy adás erejéig? Válaszukat köszönöm. Zsolt

Beugró stáb válasza

Nem tervezünk ennél hosszabb műsort, azt gondoljuk, hogy ilyen hosszúságban már nem lenne élvezetes.
Milyen minőségben szeretne adásba kerülni, mint szereplő vagy néző? Nézőként jegyet kell váltani, és néhány feladat a közönség bevonásával történik, így - kis szerencsével - szereplőként is megjelenhet.
Folyamatosan kísérletezünk új játékokkal. Ezekből néhány adásba kerül, néhányról a felvétel során derül ki, hogy még csiszolgatni kell. A műhelyben várakozó darabokról pedig nem beszélhetünk.
Bányi Máté kérdése
2009. november 20. péntek, 10:53
Kedves Stáb! Van kilátás a TV2-s epizódok DVD-kiadására is? Az idei m1-esek mikor jelennek meg (megjelennek)? A coolos epizódok miért nem kerültek föl hivatalosan a netre? Ki tervezte a logót? Kinek az ötlete volt a műsor? A díszlet miért lett kivilágosítva? Nekem bántja szemem, az előző olyan barátságos, meleg volt... Mi a véleményetek a Wikipédia-szócikkekről, melyek a Beugróról szólnak? Mi kellene még bele? Kik voltak még megkérdezve a casting során, ha publikus?
És egy nagyobb lélegzetvételű kérdés: mit szóltok ahhoz a többször megjelenő kritikához, hogy a műsor kezd elmenni egy kevésbé kulturált irányba, ahogy némelyek mondják elcoolosodik? Hogy pontosítsam magam: kb. másfél éve jelent meg ez a Kapitány-nyilatkozat: "Bebizonyosodott, hogy csillivilli díszlet nélkül, egyszerűen, sallangmentesen, altesti poénkodás nélkül is lehet szórakoztató műsort gyártani, ennek megfelelően én büszke vagyok rá, és meghatott, hogy sok ezren kérik a folytatást." Hogy illik ebbe az lapelvbe a hasmenéses Mikulás, vagy a lassan 80%-ban szexorientált játékok hada? Egyelőre ennyi :), nagyon köszönjük a műsort! Matthew

Beugró stáb válasza

Kedves Matthew! Az összes epizód kiadása tervben van, de hogy melyik mikor jelenik meg, arról a kiadóval történő egyeztetés után tudunk többet mondani.
A netes megjelenéssel kapcsolatban minden csatornának más a véleménye, amelyhez igazodunk. Eddig sem mi biztosítottuk a netes hozzáférést, hanem az adott műsorszolgáltató. A logót és a grafikai arculat alpjait Szvoboda Viktória grafikus tervezte.
A műsor ötlete sok részletből állt össze és nem is köthető egyetlen személyhez. Az alapját adó rögtönzés természetes emberi cselekvés a hétköznapokban is – nem áll jogvédelem alatt. A színészképzés egyik alapfeladata a rögtönzésre épülő helyzetgyakorlat. Mind itthon mind külföldön voltak és vannak erre épülő, hasonló jellegű műsorok, amelyek a színészek személyén túl, lényegesen csak a rögtönzést áttekinthető korlátok közé szorító játékszabályokban különböznek.
A díszlet ízlés kérdése. Nekünk tetszik, sajnáljuk, ha neked nem.
Örülünk a Wikipédián megjelent szócikkeknek, kicsit furcsa is a néha már tudományos alaposság. Köszönjük az időt és energiát a szerző(k)nek.
A casting részletei érthetően nem publikusak.
Nem látjuk úgy, hogy feladtuk volna az idézett elveket - szándékosan semmiképp. A műsor egyes játékai, talán egyes részei lehet, hogy valaki számára átlépnek bizonyos határokat. Azt sem tagadjuk, hogy néha mi magunk próbálgatjuk feszegetni azokat, kimondottan azért, hogy felmérhessük a változás lehetőségeit, irányát. Ez néha sikerül, néha nem.

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.