Erdélyi Dániel

Erdélyi Dániel
Nem lehet tőle kérdezni

2010. november

Márton Enikő kérdése
2010. november 2. kedd, 21:59
Miből áll egy ilyen műsornál a rendezői munka? Menet közben történik az instruálás, vagy vannak alapdolgok, amiket el lehet próbálni s abból építkeznek a színészek egy-egy jelenetnél? (Bocs, ha butaság, amit kérdezek, ja és élőben nem állt módomban még megnézni egy előadást, úgyhogy csak abból indulok ki, amit a tévében is leadnak)

Erdélyi Dániel válasza

Mint rendező, elsősorban az adással foglalkozom, a kamera operatőröket instruálom, hogy mit vegyenek fel. Novák Petivel tudok kapcsolatba lépni a fülébe épített apró fülhallgatón keresztül, és az ő segítségével tudunk valamiből többet vagy kevesebbet játszani. De ezentúl nincs lehetőségem a játékokba beleszólni, a színészek azt csinálnak ami épp az eszükbe jut!
Oláh Niké kérdése
2010. november 2. kedd, 09:02
Elnézést! Nem értem miért csak Lia az egyetlen lány és miért csak pasik jönnek folyton?

Erdélyi Dániel válasza

Voltak eddig is női vendégeink, többek között Básti Juli, Kovács Patrícia, vagy éppen Görög Zita, és ha szerdánként nézed az adásokat, ismét sok színésznőt láthatsz majd.
Kovács Noémi kérdése
2010. november 1. hétfő, 21:13
n csak azt szeretném mondani, hogy remekül csinálja! A kérdés: Ezen kívül is rendezett már valamit,vagy ez az első?

Erdélyi Dániel válasza

Köszönöm a dicséretet, nagyon jól esik. Tíz éve végeztem a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, azóta már igen sok produkcióban dolgoztam, illetve jó pár filmet is készítettem, de ilyen sikereket itt értem el először.
Lőrincz Angelika kérdése
2010. november 1. hétfő, 13:43
Szia Dani! Számítottál rá hogy ekkora sikere lesz a Beugrónak?
Egyébként gratulálok imádom a műsort!

Erdélyi Dániel válasza

Azt nem mondhatnám, hogy számítottam, de azt igen, hogy nagyon hittem benne! Amikor elindultunk ez egy teljesen újszerű műsor volt, nehéz volt elképzelni, milyenek lesznek a nézői reakciók. Szerencsére szeretitek.

2010. október

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.