Fórum

Fórumozók Beugrós hírei

új hozzászólás

Peti

A befutóban is együtt szerepeltek, Rudi volt a sztár, akire az őrült rajongók (köztük Lia) várt. Tényleg nagyon jó volt, kicsit rövid, és volt pár játék, a bekérdező és az egyik 1-2-3-4, amiben voltak "bakik".

Liu

Az muris lehetett. :) Hát csak a stoptrükk egyik jelenetében voltak "együtt" egy kicsit, ha jól emlékszem.

Liu

Ja igen a teafőzés :D Arról a scifi fodrászat jutott eszembe (egy régi remek remake-ből) ott is adta hozzá a "hangeffekteket" :D Igen, arra én is emléksze, kacsintás és "thumbs up" :) Meg az is kész volt, amikor a fanatikus rajongót alakította, Liánál meg a napszemüveg le-feltolás tetszett nagyon például :D Én utána "figyeltem" mi történik, Lia beszélgetett néhány lánnyal stb. én akkor kértem meg őket, amikor elbúcsoztak az egyik egyetemi tanártól, aki szintén ott voltak. Picit komoly lett a kép, de egyébként jó hangulatban voltak végig :)

Regi

nem ostoroztam (legalábbis én) senkit, csak elmondtam a véleményemet:D nagyon tetszett a játékuk, az előadás után meg még közös képet is akartak velem csinálniXDmert látták, h van nálam kamera:D én meg csináltam velük xdsőt még aláírást is adtak volna xd annyira bolondok voltak XDD remélem nyáron is lesz hasonló:D őszig nagyon nehéz lesz Beugró nélkül:((((de Liáék nagyon sokat tettek a játékhoz:D és látszott rajtuk, h élvezik:Degy közös jelenetet mondjuk én is szivesen megnéztem volna:D

Panzer VI

Ja egyébként a múltkori adás egyik kimaradt jelenete: http://www.youtube.com/watch?v=Xi-LU8jKMSA&feature=channel_video_title Én nemrég találtam meg hátha még más se látta!

Panzer VI

Énszerintem ne "ostorozzuk" a diákokat akik szerepeltek. Gondoljatok bele, hogy 2 Vérprofival volt dolguk szóval elsőre csodát ne várjunk. Én azt is tisztelem bennük, hogy bevállalták a fellépést mert azért ehhez kell bátorság! Sokan szerintem (én is) úgy be lettünk volna csokizva, hogy csak na! :) Én a vidiket várom már nagyon :)

kinguss

God bless Beugró, gyerekek ;) Jó olvasni, hogy mindenki jól érezte magát. Ha lesz még ilyen (és nem kell épp vizsgáznom :S), akkor én is olyan szívesen mennék. :)

Memari

Egy nagyon jó kezdeményezést láthattunk az ELTÉn, s tényleg jó lenne, ha többször is, v máshol is létre jönne ilyen; mert Lia és Rudi is örömmel beszélt róla és tényleg szórakoztató volt. Nem minden diák résztvevő volt a helyzet magaslatán, de akadtak nagyon ügyesek is, le a kalappal előttük. Egy Liaés Rudi közös jelenetet azért megnéztem volna, mert külön-külön is adták a hangulatot, nade együtt... :D S a végén néhány szóra és fotóra még el is lehetett őket csípni, mi mást kívánhattunk volna még?

Regi

áá télleg az aranyeres kenőcsnél már fájt a hasam a röhögéstől:D mikor Rudi lefőzte a teát:DD és nem tudott leülni:D egyébként volt 1 momentum asszem pont az ördög és angyalban h az egyik hallgató mondott vmi jó dumát erre Rudi ránézett, kacsintott egyet és "lájkolta":D akkor olyan édes volt:D amit még nem mondtam/írtam, h a stoptrükknél a lényeget teljesen elvették, mert a csaj volt az, aki a csengővel megállította a pillanatot, nem az, aki beugrásra várt, ezért nem volt olyan pörgős, mint amúgy szokott lenni:Dén előadás előtt Rudit láttam bemenni, elsuhant mellettem, akkor ott le is fagytam:D bnőm élesztett újra:Daztán előadás végén az egyik lány ledöntötte bennem a gátlásokat, és teljesen kiegyensúlyozottan szólítottam le Rudit és Liát:D és Rudi szép napot kívánt nekem:$ So süß..:$

prgy

Köszönet mindenkinet a linkekért, beszámolókért stb. !! http://www.youtube.com/watch?v=zrlDIUabCTw http://www.youtube.com/watch?v=DhdMwuaHnSo

Liu

Értem, ezt nem tudtam eddig (a csengőről). Nekem még nincs meg a társasjáték...

Liu

Igen, arra emlékszem, sokszor csak a "...nem?" befejezéssel és hasonlókkal menekítették a kijelentő mondatot kérdezőbe. De volt, amikor jobban ment nekik pl a stoptrükknél szerintem. Amit még kihagytam és nagyon tetszett az a pro és kontra (azaz ördög és angyal volt), amikor Rudi egy olyan "celebet" alakított, aki azon gondolkozott, hogy bevállalja-e egy aranykrém kenőcs reklámozását. A két hallgató szerintem jól beszélt hozzá :) Én meg amikor még a hallgatók bemenetele előtt láttam Liát bemenni, olyan jókedvűen köszönt, miközben bement :) Én is remélem, hogy lesz még ilyen Beugró és "piros pont" tőlem az ELTE-seknek, hogy külsősök is mehettek. Én is a második sorban ültem, csak a bal oldalon (nem a legszélén).

bourne

tényleg nagyon jó volt az ELTE-s cucc, bár Rudi és Lia nélkül nem volna az :) Engem is zavart egy kicsit a fiatalok figyelmetlensége, amit Regi is említett, bekérdezőben és az 1-2-3-4-ben. A másik kritikám a műsorvezető lányka: nemtom mi alapján lett ő "Novák", de olyan borzasztó közönyösséggel végezte a dolgát h szinte fájt... (v csak az a baj h Novákhoz hasonlítom?:) Ezeket leszámítva remek volt, örülök h volt ilyen az egyetemen és remélem lesz is még. (a "picit más, ezüstszínű és más hangú" csengő a beugró társasból származott:)

Regi

1,5 fél 4-től 5-ig:D

Regi

iigenigen:D sőt az előadás végén beszélgettem kicsit Liával és mondta, h nagyon szivesen visszajönne ide, mert ez nekik is nagyon jó tapasztalat, h egyszerre ennyi fiatal előtt játszhatnak, am ami Rudi által az 1-2-3-4 ben bemutatott rosszullétes jelenet volt, attól feküdtem XDDDDDami nekem igazán feltűnt, h oké, h kezdők voltak ezek az egyetemisták, meg nyilván nem is szinésznek készülnek, de egy-egy jelentben kicsit jobban figyelhettek volna, pl, ha csak 3 szót mondhatnak akkor ne mondjanak 4-et, a bekérdezőben szinte végig kijelentően beszéltek, én elöl ültem Rudiék mögött, és a bekérdező után odasúgott vmit Liának, mikor már lecsöngette a "műsorvezető" lány, meg jelenet közben nagyon ingatta a fejét, h hát ez nem megy nekik vmi jól.. de különben ahhoz képest, h először csinálták elég jók voltak, igaz Liáék nélkül végük lett volna, ez tény:D de ha Rudi is, és Lia is egyöntetűen úgy nyilatkoznak, h jó érzés itt lenni, akkor biztos lesz még ilyen kis előadás:D életem egyik legkiemelkedőbb délutánja volt:D egyébként olyan jó volt látni, és hallani, amikor Rudi igazán szívből jövően nevetett:D olyan "Rudisan":D

Panzer VI

Hát akkor úgy látszik néhányan nem unatkoztak ma :) Biztos remek lehetett! Fészen olvastam, hogy majd lesznek szösszenetek róla szóval részleteket talán látni fogunk :) Azt megkérdezhetem, hogy hány órás volt?

Liu

Ezek szerint ott voltál te is (én is) :) Tényleg nagyon jó volt :) Az elején bejátszottak egy részletet a Nagytásból ahol egy gitáros széttört gitárjának a nyelére vetik rá magukat a rajongók majd valaki eldobja az utcán. Rudinak egy mondata valamiért megragadt a fejemben: "a celebek végeredményei egy borzalmas rendszernek" (ilyesmit mondott ha jól emlékszem). A szereplésre kiválasztott hallgatók is nagyon ügyesek voltak és természetesen Rudi és Lia is hozták a formájukat :) Volt ott is csengő (csak picit más, ezüstszínű és más hangú), volt befutó, bekérdező, váltóláz, zsebszöveg, stoptrükk és 1-2-3-4. A szituációk főleg celebekkel kapcsolatosak voltak persze a program témájához igazodva. Pl befutó: rajongók várnak egy popsztár lakásánál, a riportert alakító egyik hallgató volt a kitaláló, a 2. hallgató ásított, ha dörömböltek a sztár ajtaján, a 3. hallgató csavarta a haját lökdösésnél, Lia meg a szemére tette majd visszatette a homlokára a napszemüvegét, ha kérdeztek tőle :) Vicces volt, amikor napszemüveget feltéve válaszolgatott :) A végén kaptak ajándékba egy-egy fotós tablófélét ajándékba. Mondta R.P., hogy "jó érzés volt itt lenni".

Regi

állati jó volt az ELTE Beugró:D

Noémi

Köszi magellan, de azóta már megoldódott a problémám, és sikerült megszerezni a pénteki adást! De azért köszönöm! :D

magellan

Ha adsz egy e-mail címet, elküldöm. Mármint a linket.

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.