Fórum

Fórumozók Beugrós hírei

új hozzászólás

papeszter

A Centrál színházban nincs Beugró előadás.

Nagyon remélem, hogy most gyakorolnak a TV fellépésre, amit  én már nagyyon várok.

zizzent

Beugró (ismétlés) most az m1-en

Liu

Tegnap este voltam, nagyon jó volt :) Most is azt mondta Novák Péter hogy alagút végén látja a fényt, és annyit mondhat, hogy lehet, hogy leszel tavasszal valami.

Most Pokorny Lia, Ruttkay Laura, Kálloy-Molnár Péter és Szabó Győző voltak ott. 

Volt bekérdező, zsebszöveg, 1-2-3-4 (ahol Győző 3x is az 1-es számot húzta :D ), 4 kérdés, állatkeri mesék, stopptrükk, váltóláz, elfordítás, távkapcsoló és lassítás.

Néhány kedvenc volt: távkapcsolónál ezermestercsatorna szánkó hívószónál, Győző hirdeti fiával a cégét, melyet úgy hívnak: Szán & Co :))

Megint távkapcsoló, jampec hívószó, történelmi csatornában Kálloy-Molnár Péter elmondja, hogy a jampec régi kifejezés: amikor régen a jamok és a pecek harcoltak, majd később egyesültek, ők lettek a jampecek. :) Lia az egyik lassításnál lassan, feszülten feltette a csúcsdíszt, megkönnyebbült, majd imitálta, hogy ráesik fa és elmondta, hogy ez tényleg megtörtént vele régen.

Rengeteg vicces pillanat volt, sajnos nem mind rémlik most.

Remélem tényleg TV-be kerülnek jövő tavasszal... :)

Liu

Jó lehetett. Akkor lehet, hogy a jövő tavaszi évad már azon az új csatornán lesz :)

Én jövő hétfőn megyek, nagyon várom... :) Majd én is írok beszámolót.

zizzent

Mi hétfőn voltunk Beugrón, szenzációsak voltak a színészek. Lia, Győző, Csabi, Kálloy-Molnár Péter játszottak, és Novák Péter volt a műsorvezető.

A díszlet (a legutóbbi évadban volt ez) és a játékok a régiek voltak, volt kétlövetű, elfordítás, de jó, hogy itt vagy, stoptrükk vakon, távkapcsoló, zsebszöveg, váltóláz, lassítás. Remélem nem hagytam ki semmit!

Telt ház volt, nagyon meleg volt, de nagyon nagy élmény volt, úgyhogy utólag is köszönjük a színészeknek, Novák Péternek és az íróknak is ezt az élményt!

Novák Péter sejtelmesen valami olyasmit mondott a Beugró televíziós jövőjével kapcsolatban, hogy tárgyalnak, és hogy látja az alagutat a fény végén :), úgyhogy remélem nemsokára a képernyőre is visszakerülnek!

 

Ja, és ha esetleg beteg lenne a kutyátok, adjatok neki "Trucint", dr. Debreczeny ezzel gyógyít :-)

 

 

 

Peti

Aki idén ősszel volt már Beugró előadáson, megtenné, hogy pár szóban megírna, mi volt, milyen volt. Volt-e valami változás?

Köszönöm!

Liu

Megy majd valaki november vége felé vagy decemberben? (Lesz akkor is. :) )

Roberta

Ha jól emlékszem, az előző szezonban is így volt feltüntetve a színház honlapján, mégsem volt TV felvétel. Úgyhogy szerintem ez nem azt jelenti, hogy lesz is TV-ben.

zizzent

Sziasztok!

 

A Centrál Színház honlapja szerint lesznek nyilvános TV felvételek a Beugróból novemberben. Ezek szerint sikerült valamelyik csatornával szerződést kötni? Ha igen, nem tudja valaki, hogy melyik csatornán lesz látható és mikortól?

Petra95

Hello
Az előző évad utolsó előadásán (május 22.) Novák Peti azt mondta, hogy most nyáron le fognak adni egy 6 részből álló sorozatot olyan beugrós kimaradt részekből, amit még nem láthatott a közönség. Tud erről valaki valamit?

kapital

Hello
Most olvastam a hozzászólásodat, és én nagyon megköszönném ha felraknád netre, vagy elküldenéd e-mailben ezeket a neofm-es beugró+-os részeket. e-mail: simonszabolcs1@gmail.com

Nem tudom mekkora a mérete, de ha túl nagy ahhoz hogy el e-mailezgesd, akkor próbáld meg ezt
http://data.hu/index.php?isl=1 
vagy akármelyik más feltöltő oldalt és utána küldd el légyszi a webcímet.
Mégegyszer kösz, hálám örökké üldözni fog. :D 

wy

Sziasztok!

 

Nagyon egyetértek az előttem szólóval, nekem is nagyon hiányzik a beugró és valószínűleg még nagyon sok embernek. Nem tud esetleg vki vmi hírt,hogy ősszel lesz-e már a tv-ben? Olyan jó lenne,ha kapnánk legalább itt vagy facebookon vmi tájékoztatást arról,hogy egyáltalán van-e esély arra,hogy ősszel újra képernyőre kerüljön a műsor, és hogy folynak e már ez ügyben tárgyalások stb..

Egyébként szerintem színvonalban leginkább az m1-re illene, ott előny lenne az is hogy azt nagyjából mindenki tudja fogni (míg mondjuk a Viasatot nem biztos..),így lenne nézettsége,továbbá nem szakítanák meg folyamatosan reklámokkal a műsort.. :/

 

Hajrá Beugrósok, sokan szeretnénk még látni titeket :)

Anasztázia

Sziasztok!

 

Nekem nagyon hiányzik a Beugró!!!!! Szeretném újra látni valamelyik tv csatornán, szóval hajrá!!!!! És ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül!!

Liu

Én anno két helyről "szereztem be": e-mailben valakitől, aki felvette a rádió netről és a legrégebbi adások némelyike részletekben fent van vagy volt a NeoFM oldalán, bár eléggé eldugottan. Ha akarod küldhetek párat, egy vagy kettő hiányzik 2010 decemberből, a többi elvileg megvan. :)

Nenikoka

A neofm-es beugró+ rádióadásokat nem lehet valahol meghallgatni? sajnos sehol sem találtam meg :/

eperkeeee

Sziasztok Kedves Fórumozós Beugrósok!
:))

https://www.facebook.com/ rozsi.petruska

Jelöljétek! :) Aki még emlékszik a 2011 február 25.-i Intelligens kígyós jelenetre Fodor Annamáriával és Pokorny Liával! *-* ♥  

 

http://www.youtube.com/watch?v=NSx780Qoxj0&list=FLPgA9n4CNWj-7-mWxGJvy2w&index=2&feature=plpp_video

 

 Friss: Képek, hírek, infók Liáról és Ancsiról! ♥

justme

Tessék már kérem többet mesélni!! :) :)

 

Mit is lehetett megtudni Csabiról? :)

 

 

Epekedve várom az információkat a jövőt illetően, addig is újra nézem az összes részt kínomban......... 

 

rita325

Igen :) és még Csabiról is hallottunk egy történetet :)

Peti

Közhírré tétetik. Aki ma volt előadáson, az megtudhatta, hogy Rudolf Péter második keresztneve Miklós. Rudi teljes neve tehát: Rudolf Péter Miklós.

Lizzy

Sziasztok!

 

Elkezdtem újra nézni az összes részt. Nagyon jó még most is. Úgyan úgy tudok nevetni rajta mint amikor először láttam a tv-ben.

Szomszédok már ki vannak akadva, mert olyan hangosan nevetek! :D:D

 

FoReVeR BEUGRO!!!! 

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.