Fórum

Fórumozók Beugrós hírei

új hozzászólás

djoci

Nem volt tematikus. Igazából semmilyen tartalmi változást nem vettem észre az őszi adásokhoz képest. Bár a kamerák hiánya miatt nyilván nem lesz sem Visszajátszás, sem pedig a Halandzsa szinkronja.

convar

"Volt régen Lakás is. Azért az is elég jelentős újítás volt, a 4 ember - 4szék felálláshoz képest. Kár, hogy nem folytatódott."

 

Nekem pl. az Időgép is hiányzik.

 

 

"Ahhoz, hogy Beugró látható legyen a tv-ben annak nem az a szükséges feltétele, hogy legyen hatodik tag, hanem hogy nézzék a műsort. És e két dolognak nincs köze egymáshoz."

 

Én azért árnyaltabban fogalmaznék: nem sok. Am sztem am jó ötlet volt a 6. tag, de a nézettséget befolyásoló jelentősége az valóban nem volt nagy.

convar

Értem. Am tematikus volt az adás? És a díszlet változott-e? Egyáltalán, változott vmi őszhöz képest? Azon kívük hogy nem voltak kamerák persze.

Peti

Érdekes ez az újítás dolog.

Volt régen Lakás is. Azért az is elég jelentős újítás volt, a 4 ember - 4szék felálláshoz képest. Kár, hogy nem folytatódott.

Véleményem szerint a Beugró problémája nem az volt, hogy nem újítottak eleget. Az utolsó évadban az alacsony (vagy alacsonynak mondott) nézettség fő oka az Mindenből egy van-nal való ütközés volt. Valamint az, hogy a Viasat 3-mat eleve kevesebben tudják fogni, mint a mindenhol elérhető m1-tv2-rtl klub-ot.

 

Fogalmam sincs mit fognak kitalálni, őszintén szólva én úgy látom eddig az összes értelmes és előremutató újítási lehetőséget kihasználtak. Ezeket kellene / kellett volna ügyesen kombinálni.

 

Továbbá, véleményem szerint a Producer rosszul mérte fel a hatodik tag szerepének jelentőségét, és túl sok idő és energia ment el vele, ráadásul vitatható végeredménnyel. Nincs ekkora jelentősége a hatodik tagnak. Ahhoz, hogy Beugró látható legyen a tv-ben annak nem az a szükséges feltétele, hogy legyen hatodik tag, hanem hogy nézzék a műsort. És e két dolognak nincs köze egymáshoz.

djoci

Azt mondta, hogy már 5 éve dolgoznak együtt és frissíteni akarnak. Konkrétumokról nem volt szó, és én sem akatam belemagyarázni semmit a dologba. Sajnálom, elsőre kicsit rosszul fogalmaztam.

 

Azt viszont furcsának tartom, hogy úgy akarnak frissíteni, hogy az előző 2-3 évad a frissítés jegyében telt (híres vendégek, 6. tag keresése, új díszlet, tematikus adások). Remélem, őszre azért kitalálnak valamit, amin nem fognak félévente változtatni.

convar

"Novák Péter annyit árult el, hogy a kényszerszünetet kihasználva megpróbálnak új életet lehelni a műsorba (remélem, ezzel nem árultam el a kelleténél többet a készítők szándékairól)."

 

Mert mit mondott még?

Liu

Peti: Tudom. :) Szerintem próbálnak újulni, ez a tippem. Reméljük kiderül :)

 

djoci: Igen, azok  is nagyon jók voltak Az volt még a vicces, hogy kétszer volt varánusz a Győző. Először akkor, amikor nyugdíjazni akarják Pilisi bácsit (Rudolf Péter), de ő még beolvas nekik. :)

Peti: a záróakkord után volt a plusz nagy pillanat, ötleteket vártak a közönségtől, majd megbeszélték. Végül az lett: focicsapat az öltözőben - kijutunk-e a vb-re? Aztán jött 3-4 visszatapsolás és egyszer lassítottan hajoltak meg vicces mozdulatokkal, mimikával kísérve :)

Peti

"azért volt egy ráadás Nagy Pillanat is."

 

Ezt úgy kell elképzelni, hogy taps után visszahívták őket, és volt egy ráadás szám?

Peti

"számtalan oka van annak, hogy miért nincsenek most a TV-n, de egyik se az, amire gondolunk."

 

Na, ez egy így elég titokzatos. :)

djoci

Mármint Novák Péter, nagy P-vel.

djoci

Az Állatkerti Mesék is nagyon ott volt, a varánusszal (Győző) és a magányos görénnyel (Rudi). Na meg az első Zsebszöveg, amikor a család (Rudi, Lia, Győző, és Novák péter mint anyuka) ki akarja dobni a családfő 43 éves öccsét (Kálloy-Molnár Péter), mert kilakja őket a házukból :)

Liu

Én is ott voltam. Nagyon jó volt :D Volt zsebszöveg, elfordítás, libikóka, váltóláz, állatkerti mesék, nagy pillanat, bekérdező és záróakkord.

djoci nagyon jól megfogalmazta a lényeget :) Novák Péter még azt is mondta az elején, hogy számtalan oka van annak, hogy miért nincsenek most a TV-n, de egyik se az, amire gondolunk.
Részletek is jöhetnének, mivel nem lesz a tv-ben, de kicsit hosszú lenne. Volt pl. óraátállítás pro és kontra (libikóka, Győző és Kálloy-Molnár Péter), alkalmazottak vs. alkalmazottai nevét 2 év után is folyton elfelejtő főnök (nagy pillanat), fiú kiszabadul a börtönből, aki apja helyett ülte le a börtönbüntetést (váltóláz, Győző és Rudolf Péter), férj, akiről a feleség nem tudja, hogy a férje egy főboncnok (zsebszöveg, Lia és Győző) stb. :)

djoci

Én a ma esti előadáson voltam, és szerintem hihetetlenül jó volt. Örültem, hogy a kamerák hiánya ellenére ugyanolyan lendülettel és színvonalon játszottak, mint amit eddig megszoktunk tőlük.

 

Most is az alapcsapat volt, az előadás elején Rudi felolvasta John Malkovich üzenetét a színházi világnap alkalmából. Novák Péter annyit árult el, hogy a kényszerszünetet kihasználva megpróbálnak új életet lehelni a műsorba (remélem, ezzel nem árultam el a kelleténél többet a készítők szándékairól).

 

Az előadás tényleg lehetett volna kicsit hosszabb (2x1 óra volt + 15 perc szünet), de azért volt egy ráadás Nagy Pillanat is. Az külön tetszett, hogy volt Záróakkord, egy ideje nem csinálják olyan gyakran, mint régen.

 

Szóval nagyon örülök, hogy ismét ott lehettem. Remélem, hogy a vérfrissítés sikerül és ősszel már ismét lesz Beugró a tévében.

 

És búcsúzóul: "elvette feleségül, mint szódás a lovát" (aki ma ott volt, az tudja, miről van szó) :)

Peti

Most jöttem haza. Alapcsapat, nem volt tv felvétel. Az előadás, egy szóban összefoglalva: frenetikus volt. Két szóban: Elképesztően frenetikus volt. :)

Egy nagy kár, hogy túl rövid volt, csak kétszer 50 perc. Ennek mi az oka, kérdezem? (Kedvem lett volna bekiabláni, hogy "vissza, vissza" :) )

Jó lett volna, ha van ráadás, vagy valami, mert ugyan sűrű volt, de mondom, lehetett volna hosszabb.

(Ja, és hiányoltam Kapitány Ivánt is a "vezérlőből"!)

Clarissa91

Az tényleg nagyon rosz, hogy nem kapunk semmi hírt. Én nagyon szeretném ha láthatnánk a tévében, vagy valahogy webes formában a beugrót. Sajnos én sem tudok elmenni a színházba. A tv-ben mindig néztem az adást, és már nagyon hiányzik :( Azt meg végkép nem tudom elképzelni, hogy kihaljon ez a műsor. Szerintem még most is nagyon sokan szeretik. Addig is várjuk a beszámolokat azoktól akik voltak, mennek Beugróra.:)

Liu

Értem. Lehetséges. Nekem is az van ráírva, majd holnap kiderül, TV-felvételes lesz-e, bár valószínűnek tartom, hogy ha a korábbiak se voltak azok, akkor a mostaniak se (március 26-27).

Liu

Az valóban aggasztó, hogy alig van hír... Közlemény, hír az oldalon vagy írás ide a fórumba... hiányoljuk, igaz volt reagálás az FB oldalon.
Reméljük még lesz a tv-n, ősztől talán (minimum), a tavaszi már biztos nem. (Én bizakodok ezügyben.) Az azért pozitívum valamennyire, hogy a színházban még megy, de érthető, hogy több "életjelet" várunk természetesen. Én holnap megyek előadásra, majd mindent igyekszem elmesélni, amit lehet :)
Aki/akik ma megy/mennek, tőlük is jöhet beszámoló majd és előre is jó szórakozást mindenkinek (ma is, holnap is).

Cole

Igen, elszomorító, hogy azt mondták, hogy van ötletük, hogy miként fogjuk tovább látni a Beugrót. Én nem tudok elmenni az előadásokra, de midnen héten megnéztem, ezért még a webes megoldásnak is örülnék, legyenek reklámok nem érdekel, mert valami valamiért, de az, hogy nincs és még nem is mondanak semmit az kb azt jelenti, hogy kifulladni látszik a dolog, eddig tartott a varázs. Nem lesz több Beugró a tévében, ez már szinte biztos. 

Matthew

Én egyre jobban  haragszom a Filmservice-re. Amikor elkezdődtek a tavaszi előadások, az lett volna a minimum, hogy annyi közleményt kiadnak, hogy bár most a tavaszon nincsenek felvételek, remény a jövőre nézve még van. Vagy hogy már az sincs. Ez a mély hallgatás a rajongók cserbenhagyása.

solymi

jó hír a face-n:

 

Beugró Kedves Dániel és Minden Érdeklődő!
A cikk Lia más újságban elhangzott interjújának kivonata akar lenni, de annak tökéletes félreértése lett, ugyanis ottl Lia arról beszélt, hogy nem érti miért nem tartanak a Beugróra igényt a csatornák. Lia nem akar kilépni, és a Beugró változatlan társulattal dolgozik tovább. Jelenleg a Centrál Színházban láthatóak.

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.