Fórum

Új Beugró játékötletek.

új hozzászólás

Sarita

Sziasztok!

Ez nem teljesen új játék, sőt egy régi játék ami még az 1. évadban volt, ez nem más mint a Rövidzárlat. Szerintem roppant szórakoztató volt, a csapat remekül megoldotta a helyzeteket. Szuper lenne, ha megint lenne ilyen. Én személy szerint nagyon örülnék neki. :)

Rékca

Szomjasrango, nekem nagyon tetszik a játékötleted!

szomjasrago

Ez egy új játékötlet.

Az a lényege, hogy a színészek húznak egy szituációt, majd mindenki kimegy, és Novák fölolvassa mindegyiket, a színészek neveivel. Utána minden színész elkezdi játszani a maga szituációját, anélkül, hogy tudná, a többieknek mit kell játszani.

 

Tudom, kicsit zavaros, mondok példákat:

A négy színés: Pokorny Lia, Rudolf Péter, Szabó Győző, Debreczeny Csaba.

Lia szzituációja: Egy osztálytalálkozóra mentem el, de csupa idegent találtam.

Rudié: Egy írófejedelem ki szeretné küldeni két kezdő társát, mert megtetszett neki a műsorvezető.

Győző: Egy focista jegyet szeretne venni saját meccsére, én afelől érdeklődöm, mi járatban.

Csabi: Elraboltak az ufók, nem tudom, mit tegyek.

 

Tehát Liának a többieket idegen „osztálytársakként”, Rudinak Liát egy csinos műsorvezetőként, Győzőt meg Csabát kezdőkként kellene kezelnie; Győző szemében valaki egy focista lenne, a többiek a mit sem sejtő vendégek; Csabi pedig a többieket alieneknek nézi. Persze ebből teljes kavalkád lenne, de egy csomót lehetne imprózni, és a végén valaki talán rájönne, hogy kinél mit kell játszania, de ez nem lényeges.

szomjasrago

Ez nem játékötlet, csak egy új szituáció.

„Egy ember visszamegy az állatkereskedésbe, mert a kutya, amit vett, látányosan belészeretett. A kereskedő azzal védekezik, hogy a boltra ki vann írva »Állatkereskedés – boldogság minden nap!«.”

 

Vagy egy fotóalbum-szituáció:

„A tanárnő kihívott felelni, de ketten mentünk a táblához.”

 

Ez lehet valami kétszemélyes játék:

„Egy fiatal tehetséget, az olimpiai első futóbajnokot kérdőre vonnak, hogy a célfotón miért látszik előbb az eévágott szalag, minthogy ő beérne a célba.”

 

Ez egy jó kis rájátszás:

– Ott van!

– Mi?!

– Hát az!

– Ne mond! Hol?

– Eltűnt!

– Nem te voltál?

 

Ez lehetne egy narráció:

„A jeti azt kéri a hegymászótól, hogy ne árulja el, mert utálja a hírnevet. A hegymászó minden erejével azon van, hogy lejusson a hegyről, mert így milliókat nyerhet.”

 

 

Ági

Eszembe jutott egy játék. Hasonló lehetne az állatkerti mesékhez, csak épp már meglévő meséket kéne újraértelmezve eljátszani. például ilyesmire gondolok, hogy:

A királylány csalódott mert nem tartja elég jóképűnek a királyfit, aki a békából lett.

Hamupipőke veszekszik a Jótündérrel, mert az üvegcipő szerinte nem volt jó ötlet, ugyanis feltörte a lábát.

A Jókirályfi elhatározza hogy felszámolja a bűnözést, ezért Süsüvel elmennek, hogy letartóztassák a Sárkányfűárust, mivel az illegális drogokat árul a nyílt utcán "Itt a valódi, itt a fű!" szlogennel.

Pompom követni szeretné a divatot, ezért valami extra frizurát csináltat magának (emós, v punk...), Viszont ez Picurnak egyáltalán nem tetszik.

Micimackó vitázik Tigrissel, mivel az egy éhségi rohamában felfalta Malackát és Nyuszit.

Ági

sziasztok! 

jajj, péntek után alig tudom kivárni, hogy végre elteljen egy hét megint! :D eszembe jutott, hogy lehetne egy olyan, hogy 2 ejtőernyős van, és az egyik ugrás előtt bevallja, hogy tériszonyos. 

Vagy egy katona közli a parancsnokával, hogy epilepsziás, hangos zajtól, nagy fényektől rohamot kap, így inkább nem szeretne kimenni a csatába.

Vagy egy halásznak sellő akad a hálójába. a sellő könyörög, hogy engedje haza, de a horgász nem akarja, mert így teljes lehetne a tengeri gyűjteménye, és különben is csinosnak tartja a sellőt.

Sociopathic

Sziasztok!

 

Nem tudom, hogy milyen alapon szokás kiválogatni azt, hogy ki milyen szerepet játszik, de esetleg ki lehetne próbálni, hogy akik a feladatokat írják, előre kisorsolják, hogy ki mit játszik, és ez benne lenne a feladatban. Mivel színészekről van szó, egy férfi is megformálhat egy nőt (főleg, ha a négy férfi van csak, és persze erre már sok példa volt), másrészt más is eljátszhatja a nagydarab izomagyat, nem mindig csak Győző! :)

 

ubi

Lehetne olyan játék, hogy egy adott szituációt a csangő hangjára előre vagy visszafele játszanak el a színészek. És Angyalkához hasonlóan az én kedvencem is a befutó, amit többször is szívesen látnék.

Üdv. Kinga 

Angyalka

Nekem a kedvencem a Befutó!!

Amit szerintem lehetne egyszere többen is játszani. akár 5-en akár 6-an,

és akkor több furcsaságot kellene kitalálni :)

Vegas

Én is nagyon szeretem a Fast and Loose-t. Kedvencem a Sideway Scene, a Forward Rewind Game és a Funny Interpretetive Dance.

Ezek nagyon jó játékok, ajánlom

Nagyon jó még a Whose line is it anyway (WLIIA), sok rész van fent a youtube-on, némelyik magyar felirattal.

Hadrianus80

Az egyik barátom küldött át egy linket minap, amiben ismert slágereket mutogatnak el. Nagyon vicces! Lehetne valami hasonlót csinálni... :D

 

http://www.youtube.com/watch?v=nZ1BfI5y91s

Beugró stáb

Szia Dani, természetesen.

mdani1990

Sziasztok! Nekem is fennállhat ez a lehetőség?

Üdv: M. Dani

menőmanó

Nagyon hiányzik a rájátszás egyszerűen zseniális volt nem is értem hogy marad ki.Rengeteg teret adott a kreativitásnak remek poénok és nagyszerű alakításokra adott lehetőséget.

kika2224

Egy megjegyzés: Teljesen mindegy, hogy mennyire jó, vagy mennyire rossz egy játékötlet, ha a színészek egytől-egyig annyira jók a Beugróban, hogy a legrosszabb ötletekből is a legjobbat hozzák ki!!

Beugró stáb

Kedves Vanta95, Kérlek írja a beugro@beugro.tv e-mail címre, és mi nagyon szívesen küldünk neked ötleteket!

vanta95

Pénteken beugrózunk osztályszinten és kéne még ötlet: Rémtételre Záróakkord De jó hogy itt vagy! Befutó Halandzsa Narráció Előre is köszi ha valaki válaszol! :)

kika2224

Egy idősebb asszony otthon egész délelőtt főz, mos, takarít, majd utána elmegy boltba bevásárolni. Meghagyja a férjének, hogy jöjjön majd ki elé és segítsen a pakkokat haza cipelni. Miközben megy hazafelé folyamatosan várja a férjt, hogy mikor tűnik már fel, de sehol sincs. . Mikor hazaér és nyitja a bejárati ajtót, a férje akkor próbálja elvenni tőle a táskákat.

Katty1301

Nagyon kreatívak vagytok! Szerintem nyugodtan kaphatnátok ajándékot a szerkesztőségtől:-)

kika2224

Férfi ideges lesz kollégájára, aki nem szólt neki megbeszélés előtt, hogy a fogai között maradtak, a mákos guba utáni mák szemek, amivel közben nem kis feltűnést keltett.

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.