Fórum

Új Beugró játékötletek.

új hozzászólás

Ozsy

a múltheti adásban Winkli volt?

Katty1301

Hajdú B. és Winkler kifejezetten ügyesek voltak szerintem is. Görög Zita, akkor egyetlen csajként meg Debreczeny Csabát ihlette meg;-) Bár Lia hiányzott, de teljesen élvezhető volt a műsor. Ha meg nem lenne semmi újdonság, akkor jó magyar mentalitás szerint az volna a probléma. Mindenkinek jót tenni nem lehet, kísérletezgetnek a készítők. Hajrá, így tovább.

Katty1301

OK, meggyőztél. Igazad van.

eperkeeee

Winkleren én is jót szórakoztam :D

Zsófi

eddig nekem "csak" a Hajdú B. tetszett.. ő benne volt valami.. a többiek hát.. hogyis mondjam.. látszik rajtuk, hogy nem színésznek születtek. (magán vélemény)

prgy

... talán egy jelenetig is elég volna (az újdonsült színésznek is), 5en már sokan vannak, nem tud kibontakozni a másik 4. Szerintem...

Szerintem nem probléma, a műsor elején még 4-en vannak, ott mindenki ki tud bontakozni...
Az adásba meg a "legjobbak" kerülnek, és mint látható több olyan jelenet kerül be, ahol csak 4-en vannak... Szóval kell a sok jelenet a vendéggel, mert ha keveset csinálnak, akkor lehet, hogy mindet ki kéne hagyni a műsorból... Remélem érthető, mert tudom elég zavaros lett...

prgy

A meglepetés vendégeket viszont nem kellene erőltetni, teljesen élvezhetetlen lett a műsornak az a része.

Ezzel vitatkoznék: Hajdú B.-n és Winkleren én jót szórakoztam...

Katty1301

A Váltólázat és a Záróakkordot én is hiányolom, a Beugrók beugrója szerintem aranyos és kedves ötlet, de talán egy jelenetig is elég volna (az újdonsült színésznek is), 5en már sokan vannak, nem tud kibontakozni a másik 4. Szerintem...azért ezt hozzáfűzném, mert nem biztos, hogy igazam van.

Lucifer72

A záróakkord nagyon jó lenne!
A meglepetés vendégeket viszont nem kellene erőltetni, teljesen élvezhetetlen lett a műsornak az a része.

Sarita

Szerintem is jó ötlet lenne a záróakkord!! :)

ifju

A tegnapi adást elnézve el tudnám képzelni, hogy a lakásban egyfajta valóságshowt játsszanak színészeink - kedvük szerint összevesznek, kibékülnek, elmélkednek, kapnak spéci feladatot stb. :)
Az is érdekes momentum volt, hogy a közönséggel némi interakció kialakult. Ezzel is lehetne kezdeni valamit. Pl. egy rémtétel esetén a közönség első sora lehetne vizsgáztatóbizottság, vagy a közönség riporterként kérdezne egy-egy megformált karaktert/csapatot (pl. a világbajnok hegymászót, a győztes olimpiai csapatot satöbbi). Mindig egy emberhez vándorolna a mikrofon. A lényeg természetesen a Rémtétel-szerűen összehordott gigantikus hülyeség-arzenál.

Ozsy

támogatom
tök jó ötleteitek/nk vannak

Tina46

Legyen megint záróakkord, és rájátszás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

prgy

Erre gondoltram én is. És mivel a Beugró+-ban Csaba kioktatta Novákot a csengetésről, rá is gondoltam, mint átmeneti műsorvezető (és akkor megmutathatná, hogyan kell csengetni :) ), de persze lehet más is...

FTCman

Egy "Akasztják a hóhért" keretében Nováknak kellene játszania, a játékot sorsolással döntenék el :)

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.