Fórum

Új Beugró játékötletek.

új hozzászólás

kika2224

Egy fickót, 25 évi vezetés után, egy napon, megállít egy rendőr, útellenőrzés miatt. Nagyon megijed, mert otthon felejtette a vezetői engedélyét, a személyazonosító igazolványát, vagyis mindent, amivel igazolhatná magát. Mentségnek, azt hozza fel, hogy még kezdő.

kika2224

Megtelt buszon egy férfi az ölében fogja kutyáját. A kutya halkan odapukizik, ami eléggé büdösre sikeredik. A gazdi észreveszi hogy egy öregasszony, aki fölötte áll, undorodva néz le rá és erre megkérdezi majd kijelenti: Mi van? A kutya volt.

kika2224

Megtelt buszon egy férfi elneveti magát. Utána kellemetlenül érzi magát, mert feleszmél, hogy ez egy kicsit hangos volt, olyannyira, hogy még a busz végében is hallották.

kika2224

Egy politikus kiakad, hogy a kertésze az udvar közepén álló sövényét, egy trónon ülő király formájára vágta. A kertész erre azt mondja, hogy ő csak azt csinálta amit parancsoltak neki: -Vágja amilyenre gondolja!

kika2224

Egy család nézi otthon a híradót! Bemondják, hogy egy meteornak köszönhetően, ami mellettünk száguldott el a Föld forgásirányának ellenkező oldalán, lelassította annak forgásidejét és így a nappalok és éjszakák meghosszabbodtak. Ezennel a napi óraszám fele 96-nak.

Peti

Ezek marha jó ötletek! Nagyon kreatívak vagytok! Csak így tovább! :)

demia

Szülői értekezleten a tanár szembesít 3 szülőt gyerekeik rossz teljesítményével. Az első szülő a tanárt hibáztatja, a második megmagyarázza, hogy a gyereke zseniális, csak félreértik, a harmadik a tanár elcsábításával akarja gyereke helyzetét javítani.

demia

Fapados repülőjáraton a nyaralásból hazafelé igyekvők túllicitálják egymást az élményeikkel, holott tudvalévő, hogy egy rosszul sikerült vakáció minden baja elérte őket.

demia

Balesetet követően a rendőrségen találkozik a két érintett fél és egy szemtanu. A nyomozó szembesíti őket, amikor is a két fél magára nézve kedvezően nyilatkozik, míg a szemtanu- egy állástalan és tehetségtelen színész- eljátssza a történést úgy, hogy mindenkit megkavar.

kika2224

Egy új diák este elmegy zuhanyozni a kollégiumban. Mivel még senkit sem ismer és rettentő szégyenlős, bezárkózik. Amikor levetkőzik és majdnem megfogja a csapot, a villany leoltódik, amit csak kintről lehet fel- és lekapcsolni. A diák megijed, mert úgy gondolja, valaki van kint.

kika2224

Egy férfi az utolsó pár száz forintján vesz magának egy ebédet, mert már nagyon éhes. Mikor kiviszi az asztalhoz, visszarohan evőeszközért, de hátrafordulva észreveszi, hogy egy másik személy épp az ebédje fölé hajolva, véletlenül elcsurgatta a nyálát, ami épp az ínycsiklandozó menüjét találta el.

kika2224

Egy lépcsőházi lakó, fülében fülhallgatóval, zenét hallgatva a folyosót takarítja. Észrevesz a padlón egy papírgalacsint, amit felvesz. Mivel jelentéktelennek találja, fogja és a háta mögé dobja. A galacsin berepül az éppen kijövő szomszéd szájába, aki mindig a száján veszi a levegőt.

kika2224

Tűzoltó éppen oltja a tüzet, közben egy kellemetlen hívást kap és ennek következtében, kész, teljes erejéből belevetni magát a lángokba, de ebben a pillanatban megjelenik a telefonáló és elmeséli, hogy csak megakarta tréfálni.

kika2224

Egy matektanár dolgozatot javít, amiben megakad és a másik matekszakos kollégájához fordul segítségért. Megkérdezi tőle, hogy a "plusz" az miféle jel, elvégre a "mínusz" az egy vonal, a "plusz" pedig kettő, ezért úgy gondolja, hogy az kétszeresen is mínusznak számít. Erre a kolléga felháborodik, hogy egy ember, hogy juthat el odáig, ahol most van, ha még a "pluszt" sem ismeri.

satya01

szia, nagyon jó 5letnek tartom, tegyük fel, hogy a szóban forgó ripacs egy kis alacsony, izzadásra hajlamos, ritkahajú kis pöts ;) csak azért hogy első megjelenésében még ellenszenvesebb legyen :)
talán még azt tudnám elképzelni, hogy a magjelenése a fiatalok előtt súlyosbitva legyen a sipákoló hajcsavarókkal és kopotts köntösben megjelenő feleséggel történik :)
mit szólsz?

depositcertificate

Szituációs gyakorlat:

Társasház.Az első emeleten egy ripacs lakik.
Alul a földszinten fiatalok szórakoznak ,nem éppen hangtalanul.
A ripacs megelégeli a hangzavart,és lelátogat a fiatalok közé.
Bár Õ is volt fiatal,és a két generáció között nincs akkora szakadék,mégis megpróbálja beszüntetni a fiatalok mulatozását.Vajon mi lesz a végkifejlet?
A fő csapásirány a tolerancia.

RékaJudit

LIBIKÓKA - vélemény
Tetszett, amennyiben 1 játékon belül gyakori a váltás, akkor jobb a gyors váltás. Ha Játékon belül csak egy váltás van, akkor jobb, ha fokozatos. Persze ez csak egy javaslat.

mdani1990

BEÉPÍTETT EMBER

A játék a De jó, hogy itt vagy ellentéte, csak az egyik színész ismeri a szituáció. A többiek feladata az, hogy kitalálják, hol vannak. A játékot interaktívvá tenném úgy, hogy a beépített ember a nézők közül lenneh valaki.

Ja, és köszönöm a pozitív reagálásokat a Beugró-díj kapcsán. Reméljük, azt is láthatjuk!

mdani1990

BEÉPÍTETT EMBER

A játék a De jó, hogy itt vagy ellentéte, csak az egyik színész ismeri a szituáció. A többiek feladata az, hogy kitalálják, hol vannak. A játékot interaktívvá tenném úgy, hogy a beépített ember a nézők közül lenneh valaki.

Ja, és köszönöm a pozitív reagálásokat a Beugró-díj kapcsán. Reméljük, azt is láthatjuk!

yaneeka

tlet:
a stop játékhoz hasonlóan, a szereplők, egy adott jelre megállnak, egy párbeszéd teremtette helyzetben, és a zsbszöveghez hasonlóan, a váltó szereplő, aki addig nem látta a jelenetet, beűl a jelenetbe, és az általa leváltott szereplő utolsó mondatából kiindulva, folytatja a párbeszédet...

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.