Fórum

Új Beugró játékötletek.

új hozzászólás

papp rahel

köszönöm szívből.

papp rahel

tükrözés:utánozzák egymást.

Ozsy

ez jó ötlet :) tényleg egyébként rakták már be néző ötletét a műsorba? v amit vki ideírt?

Panzer VI

Hát remélem a műsor szerkeztőinek is tetszeni fog. Ha meg olyan mázlim lenne, hogy berakják akkor örömömben kiugornék a tizedikről. ÕÕ..Várjunkcsak az nem jó mert akkor nem látnám a többi adást :D Elég a földszintről is :)

eperkeeee

ez nagyon jó ötlet nekem tetszik :D

Zsófi

nekem tetszik. :D lehet, hogy majd berakják a műsorba. jó lenne! :)

Panzer VI

Nem tudom ez az ötlet milyen lehet, de sztem a Kaméleon játékra alapozva kéne egy olyan játékot indítani ahol a Kaméleon nem lemásolja a másikak cselekedeteit hanem pont az ellenkezőjüket csinálja. PL: Ha a szereplő boldog akkor a kaméleon szomorú, ha gyors akkor lassú, a ha sexi akkor a kaméleon gátlásos. Én az Ellentett nevet adnám neki mert sztem ez passzolna hozzá. Gondoltam csak felvetem ezt az ötletemet :)

Ozsy

szerintem jó ötletek :)
bár nemtudom mind megoldható-e és azt sem tudom hogy a régebbi jó játékokat miért nem játszák most, sokkal változatosabb lenne a műsor ha a régieket is játszanák
egyébként mi nem nagyon tudjuk "forradalmasítani" az ötletet ahogy írtad mert ezt legfőképp a stáb dönti el és nem mi pedig nekünk is volt már egy pár ötletünk és hát... várjuk mi lesz a következő évadban :)

mdani1990

Sziasztok!
Hadd tegyek fel egy esetleges új topikötletet. Nem tudom, hogy itt kell-e ezt ajánlani. A topik címét erre keresztelném: Kinek a szövege ez?
Akik rutinosak, azok megtudták, hogy a WHose line is it anyway-re gondolunk ez alatt. Ötletem az lenne, hogy néhány ottani sikeres játékot átvehetnénk a Beugróba, természetesen modernizálva.
Amelyik játékra most ez alatt gondolok, az például a kalap játék (Scenes From a Hat). Akik nem ismernék, azoknak egy mondatban leírnám. A játékban a nézők vannak a középpontba, akik egy-egy mini jelenetet, vagy pici szituációt írnak le egy papírra, amelyet a Novák Péter (továbbiakban Peti) felolvas, és a szinészek eljátszák. egy-két példa, hogy megnyerje a tetszéseteket:

Az első dolog, amit Ádám Évának mondott.
Amit ne nyaljunk meg.
Nyugdíjas olimpiai események.
Híres filmek alternatív befejezése.
Hillary Clinton visszatérő rémálma
stb. (a példák a Széria 2, 22. adásához tartoztak.)

Egy másik játék, amelynek egyik részlete sincs benne a jelenlegi beugróba, habár korábban volt, A Props (Kellékek). A szinészek 2X2 csapatot alkotnak, mindkét csapat kap 1-1 tárgyat, amiket minél több variációban fel kell, hogy használjanak a villám jeleneteikhez.

Szintén egy nem látott típusok közé tartozik a karakterjátékok (pl: Let's Make A Date, vagy Weird Newscasters). Mindegyiknél egy-egy karaktert vesznek fel a színészek, amit vagy ki kell találnia az egyik játékosnak. (pl: ideges kutya, aukciós, Prérifarkas a gyalogkakukkos rajzfilmekből, vagy Baseball-játékos, aki a legfontosabb meccsén nem játszik megfelelően, stb.) Vagy egy szituáció során veszik fel ezeket a karaktereket.

Végezetül jó ötletnek tartanám a "Newsflash" azaz Rendkívüli hírek játék bevezetését. Ennek lényege ugye az, hogy két szinész híradósként, míg egy harmadik egy tudósítóként jelentkezik be. A tudósító nem tudja, hogy miről tudósít, ezt kell a híradósok segítségével kitalálnia. Ezt az amerikaiak a blue-ray technikával odották meg, a tudósítót a blue-ray-hoz vitték, így ő semmit sem látott ebből, csak a többi színész, és a nézők. Itt például volt olyan, hogy egy Hullámvasutat kellett kitalálni, vagy egy cápával való találkozás, de még volt olyan is, amikor élő kukacokról, vagy az amerikaiak által jól ismert pankrációs jelenetekről szóltak a hang nélküli filmek.

Én úgy gondolom, ezek az új játékötletek még nagyobb színvonalat, és nézettséget adnak. Kérek mindenkit, hogy segítsetek ez ügyben "forradalmasítani" a játékokat!

Illetve a stábot kérném, hogy próbálják ki ezeket a játékokat, meglátják, hogy sikert fognak aratni ezekkel. (hozzátenném, otthon a családommal kipróbáltuk ezeket, és nagyon beváltak, így az eredeti játékok mellé még ezeket is beleraktuk.)

Köszönöm, hogy végigolvastátok a beírást, várom ezekre is a véleményeteket, mintahogy a nálunk szintén bevált Piramis, vagy Magánszám játékokat, amelyekről korábban írtam!

Sziasztok!

Zsófi

jó szórakozást hozzá! :D azthiszem bőven lesz benne részed. :)

Betti

Köszi :) vissza fogom nézni a videokat :D Lesz mit bepótolnom :D

prgy

Egyébként a Wikipédia segíthet, hogy eligazodj...:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Beugr%C3%B3
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_Beugr%C3%B3_epiz%C3%B3djainak_list%C3%A1ja

prgy

n most nem nézem, mert most nem adnak új részeket (utoljára május 21-én volt új rész...) Most nyáron a 4. és 5. évadot ismétlik meg (egy évad kb. fél év...) Ha jól sejtem, akkor te az 5. (azaz az eddigi legutolsó) évad 2. részének ismétlését láttad(, ami először márc. 26-án volt...)
http://www.youtube.com/results?search_query=%22Beugr%C3%B3+2010.03.26%22&aq=f

Az 1. rész (márc. 19...)
http://www.youtube.com/results?search_query=%22Beugr%C3%B3+2010.03.19%22&aq=f

A kimaradt jeleneteket meg itt megtalálod a "videók" és "a lakás" menüpontokban...

Betti

n csak 1rész láttam összesen a múlthét péntekit ami nagyon jó volt :D
majd én is belehallgatok ill.nézem a korábbi Beugró részeket :D

prgy

Hát nem lesz egyszerű bepótolni a korábbi részeket, mert ment korábban a tv2-n és az m1-n is...

Most viszonylag gyorsan megnéztem, hogy a Yourvideón fent van a legtöbb, de mintha nem az összes (a legújabb, 5. évad egyáltalán nincs...) de nem néztem meg, hogy lejátsza-e őket...

Az 1. évad a tv2-n volt, azt hiszem a tv2 oldalán már nem nagyon érdemes próbálkozni, nem is próbáltam...

A 2. és 3. évad az m1-en volt, azt hiszem itt az összes (nem tudom lejátsza-e...)
http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/Beugro.aspx

Ezt most befejezem, remélem mások is beszállnak a keresésbe, én mára meg még egy jópár napra befejeztem...

Betti

Ez a honlap nekem nagyon tetszik :D

Betti

Kár hogy nem lehet a színészektől kérdezni :(

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.