Fórum

Vélemények a heti adásról.

új hozzászólás

Zsófi

Tényleg, Rudi még egyszer sem hiányzott! :O :D Ezt hogy csinálja?? :)

Bella0711

Attól nem kell tartanod enicsek hogy Liát ki akarják tenni a csapatból. Amióta Csaba 5. tag lett valahogy őt is be kell tenni a műsorba. Ezért találták ezt ki hogy mindig valaki helyett ugrik be: Attól pedig nem kell tartani, hogy Rudi ne lenne benne minden adásban....
El sem lehetne nélküle képzelni, imád BEUGRÓZNI és addig akarja csinálni ameddig a nézők ezt igénylik!!!

enicsek

Szerintem nem rossz az, ha vendégek is vannak, de Liát többet szeretném látni. Kezd az az érzésem lenni, mintha lassan "kitennék" a műsorból (lehet, hogy rosszul látom, s túlzás amit írok), de én LIÁt szeretném minden adásba, ahogy Rudit is.

Zsófi

szerintem négyen voltak a legjobbak! :) nekem nem kellenének vendégművészek..., de hát ezt nem én döntöm el! :D de 6 tag már nagyon sok lenne... (szerintem!!!!)

prgy

Hát szerintem ez azért túlzás: éneklésben valóban kiemelkedően jó volt, de a többi jelenetben ezt nem mondanám...
Ahhoz, hogy valaki "6. tag" legyen szerintem több kell, gondoljunk csak Csabira, az 5. tagra...

ifju

Kátya kiemelkedően jó volt. Jöhetne 6. tagnak ;-)

ba-ica

Nagyon kedvelem a műsort.A legutóbbi adásban szereplő-sajnos nem emlékszem a nevére-vendég remek volt.A "muzikel" azonban szerintem túl hosszú volt és nem is nagyon értettem.

magellan

Nem kell itt a reklámokkal foglalkozni, nekem fel se tűnt addig, amíg ti nem mondtátok. Van egy kis reklám, hát Istenem, legalább van egy normális szponzora a műsornak, legalább nem kell attól félni, hogy egyik pillanatról a másikra megszűnik. Én azt mondom élvezzétek inkább a műsort, ne a reklámokkal foglalkozzatok.

zsoltcj

Attól sajnos még,hogy megtelik a nézőtér az kevés..., kell az a .... sponzor...
Anyagias világot élünk...

Vegas

Olvass már vissza Vivike!!
Nem a reklámmal van a baj, hanem azzal, AHOGY reklámoznak.
Ebben a 6. évadban kezdték el. Előzőleg nem volt ilyen reklámozás.
Mondjuk én nem értem minek szponzor.
A nézőtér tele van minden előadásnál, a TV fizet a műsorért, a DVD-k és társasjátékok jogdíja is az övék.
Úgy látszik feneketlen a zsebük a producereknek...

vivi96

Most meg mit problémáztok a reklámokon?
Manapság az ilyen elkerülhetetlen, a média velejárója, és mint minden szponzorált televízió műsor, a Beugró is beletartozik.

enicsek

Az előző évadban bemondták persze, hogy ki szponzorálja a lakást, de a szituációkban, a jelenetekben nem nyomatták állandóan, tisztességesebb reklám volt.

enicsek

Egyetértek, " A reklámot elkerülni nem lehet, de figyelmen kívül lehet hagyni..." , ha nem fókuszálod a figyelmed valamire, az akkor is hat rád.

Airotkiv17

Kofferbivaly :DDDDD KMP és DCS zsebszöveg idáig a legjobb:DDD

prgy

rdekes, hogy az előző évadban senki nem problémázott A lakáson, pedig az sokkal inkább volt reklám, mint ez... Vagy rosszul emlékszem?

prgy

Jaj már!
Pont azt akartam eggyel korábban mondani, hogy szinte minten TV- és rádióműsorban lehet találni reklámot, ha nagyon keressük: amit itt leírtál az már egy ideje létező dolog, elég, pl. a 2001-es Üvegtigrisre gondolni...
És pl. pont a ma esti híradóban szó esett a ... Bankról, ami egyáltalán nem újdonság...

Szóval szerintem túlreagáljátok a dolgot, de ha továbbra is ugyanazt hangoztatjátok, akkor nem próbálkozom tovább meggyőzni titeket...

Vegas

Először még nekem sem tűnt fel, de amikor a harmadik tv adás is úgy kezdődik, hogy "energiatakarékos izzó", akkor már hányok.
Nem az a gond, hogy megszakítják reklámmal az adást, hanem amikor már a műsorba is beleépítik a reklámot. Ez már az agresszív reklámozás következő lépcsője.
Mi lesz ezután? Az esti híradóban a bemondó előtti asztalon néhány könnyen felismerhető termék lesz kirakva sorban? Vagy a hírolvasó szövegébe is belenyomnak pl. saridon reklámot?
Ez már undorító. Lassan olyan műsorok lesznek, amit a szponzorok szerkesztenek nem a szerkesztők.

prgy

Nos az én esetemben az (volt) a helyzet, hogy nemcsak nem vettem észre, de nem is befolyásolt, legalábbis abban az értelemben, ahogy leírtad biztos nem, illetve nem hiszem...

Egyébként ilyen értelemben bármilyen TV- vagy rádióműsort nézel/hallgatsz vagy csak ha kimész az utcára folyamatosan utálkoznod kellene, mert mindenhol reklámmal találkozol szinte minden percben...

A reklámot elkerülni nem lehet, de figyelmen kívül lehet hagyni...

enicsek

Hát ez a reklámpszichológia. Úgy befolyásolni, hogy észre se vedd. Én utálom, ha így akarnak befolyásolni. A műsor, előadás keltette pozitív érzésekhez folyton hozzákapcsolják a takarékos izzót, ha ezt elég sokszor ismétlik ez a pozitív érzés az agyban átvivődik az izzóra is (nem csak a műsorra). Nem tudom eléggé világos volt-e, amit írtam, de szerintem nagyon tudatosan csinálják.

Lucifer72

Nagyon jó volt az első fele, aztán sajnos jött a vendég.

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.