Fórum

Vélemények a heti adásról.

új hozzászólás

Amelia38

Mészáros Béla fantasztikusan jó volt. A öreg bácsis jeleneten konkrétan sírva röhögtem.
Ruttkay Laura nekem nem tetszett, szerintem nem vette fel a ritmust és nem volt elég ötletes, ellenben Béla annyira illet a környezetbe, hamar ráérzett a lényegre, rendkívül ötletes. Én szívesen látnám őt állandó jelleggel. Nőnek nem örülnék, mert többen is vendégszerepeltek már, de egyszerűen csak Lia csinálja úgy, ahogy kell.

vimand

Tudja valaki, hogy miért nincs "bekérdező"? Ugye nem marad el végleg????????????? Mikor lesz megint?

kika2224

Nekem a március 12.-i adáshoz lenne hozzászólásom, hogy amikor bejött Ruttkay Laura azzal, hogy bárkit képes leutánozni és a Csaba azt kérte tőle, hogy utánozza Rudolf Pétert, azt kellett volna mondania, hogy ,-Na!....., Õ az egyetlen olyan személy, akit nem tud utánozni, ugyanis belőle, csak egy van és leutánozhatatlan!!!:)

alskim

Nekem nagyon tetszik az új háttér. Nagyon modern és fiatalos. Szerintem remekül passzol a színészek pörgéséhez. Béla nagyon ügyesen feltalálta magát, beleillik a csapatba.

RegiKiara

n már kezdem megszokni, nem olyan vészes... :D
Mondjuk először tényleg furcsa... :)

timea91

Sokkal jobb volt a régi környezet...Ez a világos háttérszín nagyon zavaró. :S

prindunn

s valaki ismer valami ehhez hasonló szöveg nélküli zenét? (mondjuk én legelőször egy vangelis zenére gondoltam, de abból is annyi van, hogy alig tudok találni jó zenét) Jövő héten csinálok egy beugrót a csapatomnak, és most szeretném ha lenne egy záróakkord... :-)

kinguss

Ja, bocsi, akkor félreértettelek :) Nem, sajnos olyan programot nem tudok... erről igazából a Stábot kéne megkérdezni, nem tudom, jogvédettek-e azok az aláfestések. Ha nem... akkor közzé is tehetnék :) Bár valószínű, hogy ez nem ilyen egyszerű.

Peti

Jó volt a fejhang is, a váltóláz, tetszett Győző-Rudi katonság jelenete, de azt hiszem az öreg Józsi bácsis jelenet mindent vitt. :)

prindunn

de úgy gondoltam hogy csak a zene kell, ének nélkül... vagy ismersz olyan progit amiből a zenét ki tudom szedni?

kinguss

A YouTube-on fenn van az összes dal :) És onnan le is lehet tölteni őket (csak a megfelelő program kell hozzá... :P)

prindunn

Nekem tetszik ez a Fejhang játék. hasonlít egy kicsit az Ördög és angyal játékra. Biztos hogy azt fejlesztették. És milyen jól...:-)
Viszont a Záróakkordot egy kicsit hiányolom. Főleg azt a típusát, hogy egy kész zenére kell énekelni (azért a helyben készültek sem rosszak).
Tényleg, valaki nem tudja, hol lehet azokat leszedni/meghallgatni?

prindunn

Nekem tetszik ez a Fejhang játék. hasonlít egy kicsit az Ördög és angyal játékra. Biztos hogy azt fejlesztették. És milyen jól...:-)
Viszont a Záróakkordot egy kicsit hiányolom. Főleg azt a típusát, hogy egy kész zenére kell énekelni (azért a helyben készültek sem rosszak).
Tényleg, valaki nem tudja, hol lehet azokat leszedni/meghallgatni?

Matthew

http://video.viasat3.hu/series/beugro-plusz/beugroplusz1

gyongy37

n csak azt szeretném tudni, hogy hol lehet ismét megnézni az 1. részt a Beugró Pluszból. A fiam lemaradt róla és szeretné megnézni, mert annyit áradoztam róla neki :) aki tud segítsen. Köszi

gerfield

Nagyon jó volt az első adás. Az Időgép nevű játék telitalálat, szerintem rengeteg lehetőség van benne.
Reménykedtem benne, hogy Laura a hatodik állandó tag lesz. Végig nagyon jó volt.

Liu

Ugyanez van a képekkel és a Kérdezd a Beugrót oldallal is. Maga a hiba is ugyanaz, az URL címben a szám előtt kér perjel van egy helyett.

Peti

A videók között sem lehet lapozni. Ha a 2. oldalra kattintok, akkor is ugyanazok a videók jelennek meg.

prgy

Na most már lehet a topikokon belül lapozni, bár az a bizonyos "második oldal" még nem érhető el lapozással, csak innen...:

http://www.beugro.tv/forum/2

Ozsy

tényleg a topicon belül is csak az első oldal jön be nekem is :S

Facebook

Vetítési időpontok

  • Szeptembertől újra a Viasat 3 műsorán.